🤩 Cybex Demo Dag op 23 & 24 maart in Megastore Capelle a/d IJssel: product advies en de beste deals!

De compromisloze combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Babyentiener.nl Nl

Sent on 20 March 2024 05:01 AM

Text Summary Of This Email

De compromisloze combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.
babyentiener
image
Cybex Demo Dag op 23 & 24 maart in Megastore Capelle a/d IJssel!
Ben jij altijd opzoek naar de meest geavanceerde producten voor de veiligheid en het comfort van je kindje? Of wordt je binnenkort papa of mama en wil je je goed voorbereiden op de komst van je kleintje? Dan zijn de Cybex Demo Dagen op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart in Baby & Tiener Megastore in Capelle a/d IJssel een evenement dat je niet mag missen!
Cybex is wereldwijd een toonaangevend merk op het gebied van baby- en kinderproducten. Het merk staat bekend om zijn innovatieve producten, geavanceerde technologien en compromisloze veiligheidsnormen. Tijdens de demo dagen krijg je de kans om het complete assortiment zelf te ervaren in onze vernieuwde Cybex shop-in-shop, van autostoeltjes en kinderwagens tot aan kinderstoelen en meer.
Gedurende de twee dagen zullen Cybex product experts aanwezig zijn om je de nieuwste producten te laten zien en je alle handige snufjes te tonen van de verschillende items. Van de nieuwste autostoeltjes met geavanceerde veiligheidsfuncties tot aan kinderwagens die zowel stijlvol als praktisch zijn, je krijgt de kans om ze allemaal van dichtbij te bekijken en te ervaren!
Elk gezin is uniek, daarom is er geen one-size-fits-all oplossing als het gaat om baby- en kinderproducten. Jij hebt je eigen wensen als het gaat om spullen die bij jou en je gezin passen! Tijdens de Cybex Demo Dagen krijg je persoonlijk advies dat is afgestemd op jouw behoeften en levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor lange autoritten, een kinderwagen die perfect past bij jouw actieve levensstijl of een buggy die gemakkelijk mee kan op vakantie, het deskundige team staat klaar om je te helpen. Als kers op de taart profiteer jij tijdens de Cybex Demo Dagen van exclusieve aanbiedingen!
logo cybex
logo joolz
logo jollein
logo dutch
logo stokke
logo quax
logo cabino
logo buga
Volg jij ons al?
Ons e-mail adres is
Deze mail niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Je hebt een e-mail ontvangen van babyentiener.nl omdat je staat staat ingeschreven bij de Baby & Tiener Megastore
✉️ Never Miss The Latest Emails From Babyentiener.nl Nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊