Gratis informatieavond woensdag 18 oktober!

Kom op 18 oktober naar de informatieavond over de winterreizen van BBI Travel!

Bbi-travel.nl Nl

Sent on 27 September 2023 08:16 AM

Text Summary Of This Email

Kom op 18 oktober naar de informatieavond over de winterreizen van BBI Travel!
View this email in your browser
Beste reisliefhebber,
Van 23 december 2023 t/m 16 maart 2024 vliegt BBI Travel op zaterdag rechtstreeks van Groningen Airport Eelde en Schiphol naar Scandinavian Mountains Airport! Vanaf het vliegveld zit je zo in de skigebieden Trysil in Noorwegen en Slen in Zweden. En, met ingang van 10 januari 2024 vliegen we ook op woensdag! Droom jij van een schitterende wintertrip of een sneeuwzekere wintersportvakantie? Je vindt het in het hart van Scandinavi.
Op woensdag 18 oktober 2023 organiseren we in samenwerking met Groningen Airport Eelde een gratis informatieavond over onze reizen naar Scandinavian Mountains. Na afloop kun je persoonlijk vragen stellen aan de medewerkers van BBI Travel en Groningen Airport Eelde. Natuurlijk helpen we je ook graag met informatie over andere BBI Travel reizen, zoals de zeereizen van Hurtigruten of een winterreis naar Noord-IJsland of Fins Lapland. Bekijk de uitnodiging hieronder voor meer info en om je aan te melden. Ben jij erbij?
Alvast een fijne vakantie!
Kirsten van BBI Travel
Uitnodiging informatieavond
Wil jij meer weten over onze winterbestemmingen rondom Scandinavian Mountains? Wat zijn de mooiste accommodaties, wat is er te doen en wat zijn de leukste tips voor een magische wintervakantie? BBI Travel en Groningen Airport Eelde nodigen je graag uit voor de gratis informatieavond over de winterbestemmingen in Noorwegen en Zweden!
Waar?
Restaurant Bites en Flights bij Groningen Airport Eelde. Adres: Machlaan 12 9761 TK Eelde. Je kunt gratis parkeren.
Wanneer?
Woensdag 18 oktober van 20.00 - 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. Er is koffie, thee en iets lekkers.
Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan via de button hieronder. Je ontvangt dan een bevestiging. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol.
Vragen over onze andere reizen?
Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen aan de medewerkers van BBI Travel. Ben je genteresseerd in n van onze andere reizen, zoals een zeereis met Hurtigruten, een bezoek aan Fins Lapland, een wintertrip naar Noord-IJsland of wintersport in Canada? Daar helpen we je natuurlijk ook graag bij.
Aanmelden informatieavond
Slen in Zweden
Slen is de grootste skiregio van Zweden en bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Met meer dan 100km aan blauwe, rode en zwarte pistes is er voor ieder wat wils. Ook voor winterfanaten die de skis liever laten staan is er van alles te beleven. Denk aan sneeuwscooter- en huskytochten, sneeuwschoenwandelen en natuurlijk lekker eten en drinken.
Meer info
Trysil in Noorwegen
Ben jij een echte wintersportliefhebber? Dan is Trysil d plek voor jou. De restaurantjes zijn knus en de aprs ski is gezellig. Met meer dan 70km aan afwisselende pistes, waarvan een aantal zwart, kun je je hier prima vermaken. Net als in Zweden is hier naast de wintersport ook van alles te beleven. Ga eens langlaufen, rodelen of een sneeuwscooter- of huskytocht maken.
Facebook icon
Instagram icon
Twitter icon
Logo
Copyright (C) 2023 BBI Travel. Alle rechten voorbehouden.
Optin
Aanpassen hoe je deze mailing ontvangt?Je kunt je voorkeuren aanpassen of uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Bbi-travel.nl Nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊