Profiteer al van deze 3 aanbiedingen vanaf vandaag!

BERNARD : de nr.1 in hygine, onderhoud en veiligheid voor bedrijven

Bernard BE

Sent on 17 June 2024 12:47 AM

Text Summary Of This Email

BERNARD : de nr.1 in hygine, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Online versie | Voeg aan uw contacten | Uitschrijven
Bernard Raja Group Logo
Combineer deze 3 uitzonderlijke aanbiedingen
Niet n, niet twee, maar drie promotieaanbiedingen die u kunt combineren!
Door de 3 codes aan uw winkelwagen toe te voegen, kunt u besparen op uw bestelling en uzelf verwennen met uw TOTALENERGIES-kaart.
Het is tijd om ervan te profiteren!
IK BESPAAR NU GELD, BEDANKT BERNARD!
Levering 24/48u
Beveiligde betaling
Tot uw dienst
Tot uw dienst056/840.845
Makkelijk en gratis terugname
Makkelijkengratis terugname*
bernard.be
Bernard BV - BTW BE 0734 830 725 - Tel. : 056/840.845. (*In het kader van de Totale veiligheidsgarantie). - We richten ons tot professionele ondernemingen en administraties, met uitzondering van particulieren.
In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de toepasselijke lokale wet inzake gegevensbescherming die deze tekst aanvult, heeft de klant te allen tijde recht op inzage, verbetering, verwijdering beperking, profilering, verzet, overdraagbaarheid en post mortem van de persoonsgegevens die hem betreffen volgens de voorwaarden voorzien door de wet en de geldende voorschriften. Hiervoor volstaat het hem een brief te schrijven met rechtvaardiging van zijn identiteit naar BERNARD - Klantendienst - Gustave Fachedreef 1- 7700 Moeskroen, of een e-mail te sturen naar .
Aanbiedingen exclusief voorbehouden aan professionelen gevestigd in Belgi of het Groothertogdom Luxemburg. De prijzen zijn vermeld in euro, exclusief BTW. Bij de berekening van het drempelbedrag voor het verkrijgen van geschenken, kortingen, aankoopbonnen en gratis leveringen wordt geen rekening gehouden met postzegels en milieubijdragen.
Aanbieding slechts n maal geldig per klantnummer volgens het aangeduide minimumbedrag "Totale goederen exclusief BTW", tot de vermelde datum en voor zover de voorraad strekt. Bernard behoudt zich het recht om in geval van voorraadbreuk het geschenk te vervangen door een ander geschenk van gelijke waarde.
Kortingsaanbieding n maal geldig per klantnummer volgens het aangeduide minimumbedrag "Totale goederen exclusief BTW", tot de datum vermeld in de aanbieding. Deze kan geen aanleiding geven tot enige financile compensatie. Niet cumuleerbaar met andere lopende promotionele aanbiedingen.
Commercile aanbiedingen, niet cumuleerbaar, niet inwisselbaar, behoudens bijzondere voorwaarden. De aanbieding zal pas definitief worden toegekend na controle van de toekenningsvoorwaarden door onze diensten. Niet-bindende foto's, presentatie suggesties, behoudens drukfouten. Elke reproductie, zelfs gedeeltelijk, is verboden.
Levering binnen 24u/48u in Belgi en voor alle bestellingen bevestigd voor 14u. Tenzij speciale termijnen voor bepaalde producten zijn aangegeven. Behoudens uitzonderlijke gevallen. Voor Luxemburg, gelieve contact met ons op te nemen via .
Deze mail werd aan -
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Bernard BE

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊