Ontdek de 3 Leukste Overnachtings- en Eetplekken in Zeeland!

Zoek je nog leuke plekken om te overnachten en te eten? Er is genoeg te doen! We hebben alvast drie leuke locaties uitgezocht in Zeeland, waaronder een gloednieuw Frans restaurant, een Tiny House dicht bij zee en een lokaal begrip. Lees snel verder!

Bos Men Shop NL

Sent on 21 February 2024 01:21 PM

Text Summary Of This Email

Zoek je nog leuke plekken om te overnachten en te eten? Er is genoeg te doen! We hebben alvast drie leuke locaties uitgezocht in Zeeland, waaronder een gloednieuw Frans restaurant, een Tiny House dicht bij zee en een lokaal begrip. Lees snel verder!
Restaurant Lilou goes
Restaurant Lilou Goes
Een gloednieuw Frans restaurant, waar je je laat verwennen door een menu dat straalt in eenvoud maar spreekt in kwaliteit, precies zoals de Fransen het graag hebben! Geniet van klassiekers zoals oeuf mayonnaise en een glas crmant de Bourgogne als aperitief, gevolgd door geurende escargots, steak tartare, Chateaubriand, profiteroles en een verse madeleine als afsluiter.
Wollen jas beige
Mario Fiorenzo
Wollen jas
249,00
219,90
Vest wit
Profuomo
Vest
189,95
Coltrui groen
Bos Bright Blue
Coltrui
69,95
49,90
Broek grijs
F043
Chino
99,95
79,90
Casa Duna Domburg
Dit schitterende tweepersoons vakantiehuis, net nieuw, bevindt zich op een toplocatie in Domburg. Hier kunt u vakantie vieren in alle luxe en comfort, op een rustige plek nabij het bruisende centrum. Geniet van de vele winkeltjes, chique boetiekjes en gezellige terrassen, terwijl u op het terras van het vakantiehuis kunt ontspannen in privacy na een heerlijke vakantiedag.
winterjack groen
Cars Jeans
Zomerjack
79,99
vest beige
Gant
Pullover
149,95
Overhemd blauw
Michaelis
Overhemd
Broek blauw
Innocente
5-Pocket
89,90
69,90
Katoen goes
Zaal bij Katoen Goes
Een laagdrempelig "Fine Dining" concept, waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten met een verrassende touch passend bij de waterrijke omgeving. Verblijf vervolgens in Hotel Katoen, waar u na een culinaire avond heerlijk kunt ontspannen. Tip: maak je verblijf compleet met hun priv spa, voorzien van een Finse sauna, jacuzzi, stoomcabine en regendouche.
Bodywarmer blauw
Scotland Blue
Bodywarmer
Trui blauw
Overhemd wit
Boss Black
Broek beige
139,95
Ben je opzoek naar inspiratie voor je volgende outfit, of ben je benieuwd wat de beste manier is om jouw overhemd te wassen? Lees dan onze blogs vol met nieuwe ideen, leuke kledingstukken en handige feitjes!
Bekijk hier de blogs >
Banner wintercollectie
Al 100 jaar specialist in herenmode
Winkels in Bergen op Zoom, Goes en Middelburg
Vanaf 30,- euro gratis verzending binnen NL, BE & DE
Informatie over ons retourbeleid vind je hier
Ontvangt u liever geen kortingscodes, aanbiedingen en nieuwtjes meer? Klik dan hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief van Bos Men Shop
Copyright 2023 Bos Men Shop, All rights reserved.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Bos Men Shop NL

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊