🌳Zilele mediului: Profită de Extra Reduceri

La comenzi de minimum 99 de lei >>

Dormeo.ro

Sent on 02 June 2023 03:14 AM

Text Summary Of This Email

La comenzi de minimum 99 de lei >>
Alege calitatea Dormeo pentru un somn odihnitor i zile tonice!
Doreti s nu mai primeti e-mail-urile noastre? Click aici .
Dormeo
Saltele
Toppere
Perne
Pilote
Lenjerii
Promoii
Zilele Mediului
5% Extra Reducere
Anul acesta se mplinesc 51 de ani de la prima aniversare a Zilei Mondiale a Mediului nconjurtor. Pentru a srbtori aceast zi special, dorim s ncurajm alegerile sustenabile i responsabile. Astfel, la fiecare comand* de minimum 99 Lei, oferim o reducere de 5%, ca un semn de apreciere pentru implicarea ta n protejarea mediului nconjurtor. mpreun putem face diferena!
Iat cteva aciuni simple i eficiente pe care le poi face ca individ pentru a reduce impactul negativ asupra naturii:
Folosete mai puin energie electric! Reducerea consumului de energie electric poate duce la scderea facturilor la energie i la reducerea emisiilor de gaze cu efect de ser.
Recicleaz deeurile i evit s arunci lucruri care pot fi refolosite sau donate! Reciclnd, contribui la reducerea polurii, la economisirea resurselor i oferi o ans celor care au nevoie de lucrurile pe care tu nu le mai foloseti.
Folosete mijloace de transport ecologice, cum ar fi bicicleta, trotineta electric sau transportul n comun! Nu numai c vei reduce poluarea aerului, dar vei face i micare i vei mbunti starea ta de sntate.
Cumpr produse locale i de sezon, care nu necesit transport pe distane lungi i nu implic folosirea de pesticide sau fertilizatori chimici.
Nu lsa plastic n natur! Plasticul poate rmne n natur timp de sute de ani i poate afecta animalele i ecosistemele.
Folosete apa cu nelepciune! Apa este o resurs vital pentru viaa pe Pmnt, dar i o resurs limitat.
Planteaz copaci i flori n grdina ta sau n spaiile verzi din jurul tu! Copacii produc oxigen, reduc efectul de nclzire global i ofer adpost i hran pentru animale. Florile nfrumuseeaz peisajul i atrag albinele i alte insecte polenizatoare.
Acestea sunt doar cteva dintre aciunile pe care le poi face pentru a avea un stil de via mai ecologic i mai responsabil. V asigur c orice gest conteaz i c mpreun putem schimba lumea n bine. Haidei s fim responsabili i s ne respectm casa comun: planeta Pmnt!
*Atenie: oferta este valabil n intervalul 02-05 Iunie 2023 i este supus unui Regulament. Vezi detalii complete aici.
Comand acum
Vezi oferta lunii pe site-ul Dormeo! Click aici >>
Urmrete-ne i pe reelele sociale sau viziteaz-ne n magazine:
Va rugam sa adaugati adresa de e-mail in Address Book pentru a va asigura ca primiti mesajele noastre in Inbox.
Asteptam sugestiile si comentariile dvs. la adresa de e-mail .
Acest mail v-a fost transmis in baza acordului dumneavoastra, exprimat in conformitate cu dispozitiile Legii 365/2002 privind comertul electronic, cat si Regulamentului 679/27.04.2016 privind protecia persoanelor fizice n ceea ce privete prelucrarea datelor cu caracter personal i privind libera circulaie a acestor date i de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecia datelor)..
Ati primit acest e-mail deoarece v-ati inscris la newsletterul nostru Dormeo .
Utilizatorul care se aboneaza la newsletter-e este de acord sa primeasca aceste newsletter-e gratuite din partea companiei noastre SC STUDIO MODERNA S.A., cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independetei nr. 319 L, Corp A1, Parter, CUI 15065733, inregistrata la Registrul Comertului J40/12581/2002, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327 si este de acord cu prelucrarea datelor sale personale inregistrate aici pana in momentul in care acordul de a primi newsletter-e este retras; acest lucru se poate realiza prin click pe butonul de dezabonare care este inclus in toate email-urile primite, prin solicitare de dezabonare la adresa de e-mail sau apeland numarul de telefon 021.301.72.72. Mai multe informatii sunt disponibile in sectiunea Termeni de confidentialitate.
Studio Moderna Romania, Splaiul Independentei, nr. 319 L, Cladirea Paris, corp A1, parter, Bucuresti, sector 6 Romania Tel: +4 021-455 0055; Fax: +4 021-455 0092.
Doreti s te dezabonezi? Click aici
✉️ Never Miss The Latest Emails From Dormeo.ro

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊