🧲50% Reducere la Setul Dormeo Embossed

Transform orice pat ntr-un sanctuar de odihn! >>

Dormeo.ro

Sent on 12 June 2023 05:32 AM

Text Summary Of This Email

Transform orice pat ntr-un sanctuar de odihn! >>
Choose Dormeo quality for restful sleep and tonic days!
Do you want to stop receiving our emails? Click here .
I sleep
Mattresses
Toppers
Pillows
Pilot
clothes
Promotions
50% REDUCERE
Set Embossed: Pilot, Pern i Sac Transport
Cu o pern moale i confortabil i o ptur plcut la atingere, setul Dormeo Embossed va transforma orice pat ntr-un sanctuar de odihn. Materialul de nalt calitate i tehnologia de producie avansat asigur o experien de dormit unic i de neegalat.
n plus, cu sacul de transport inclus n set, putei s v luai cu dvs. perna i ptura preferat oriunde mergei. Nu trebuie s renunai la confortul de acas nici cnd suntei n deplasare.
Setul varianta single contine: pern 50x70 cm + pilot 140x200 cm + sac transport
Setul varianta dubla contine: 2 perne 50x70 cm + pilot 200x200 cm + sac transport .
Profit de 50% reducere
Microfibre wellsleep pentru un plus de catifelare
Perna i pilota sunt umplute cu microfibre avansate WellSleep, cu o structur unic ce creeaz buzunare de aer. Acestea ofer o senzaie moale de catifelare, pe care o vei ndrgi dup o zi grea.
Profit de ofert
Structur tridimensional
Feele de pern i pilota au un design modern, 3D, care se simte grozav n contact cu pielea. Fiecare set este disponibil n 2 culori, verde pal i alb clasic, pentru un aspect linititor, care te va ajuta s te relaxezi i s ai parte de un somn odihnitor.
Comand acum
Urmrete-ne i pe reelele sociale sau viziteaz-ne n magazine:
Va rugam sa adaugati adresa de e-mail in Address Book pentru a va asigura ca primiti mesajele noastre in Inbox.
Asteptam sugestiile si comentariile dvs. la adresa de e-mail .
Acest mail v-a fost transmis in baza acordului dumneavoastra, exprimat in conformitate cu dispozitiile Legii 365/2002 privind comertul electronic, cat si Regulamentului 679/27.04.2016 privind protecia persoanelor fizice n ceea ce privete prelucrarea datelor cu caracter personal i privind libera circulaie a acestor date i de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecia datelor)..
Ati primit acest e-mail deoarece v-ati inscris la newsletterul nostru Dormeo .
Utilizatorul care se aboneaza la newsletter-e este de acord sa primeasca aceste newsletter-e gratuite din partea companiei noastre SC STUDIO MODERNA S.A., cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independetei nr. 319 L, Corp A1, Parter, CUI 15065733, inregistrata la Registrul Comertului J40/12581/2002, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327 si este de acord cu prelucrarea datelor sale personale inregistrate aici pana in momentul in care acordul de a primi newsletter-e este retras; acest lucru se poate realiza prin click pe butonul de dezabonare care este inclus in toate email-urile primite, prin solicitare de dezabonare la adresa de e-mail or by calling the phone number 021.301.72.72. More information is available in the Privacy Terms section.
Studio Moderna Romania, Splaiul Independentei, no. 319 L, Paris Building, building A1, ground floor, Bucharest, sector 6 Romania Tel: +4 021-455 0055; Fax: +4 021-455 0092.
Do you want to unsubscribe? Click here
✉️ Never Miss The Latest Emails From Dormeo.ro

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊