Wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden & Privacybeleid

We brengen je graag op de hoogte van enkele wijzigingen.

Douglas

Sent on 15 January 2024 09:56 AM

Text Summary Of This Email

We brengen je graag op de hoogte van enkele wijzigingen.
Online version
Douglas
Beste Douglas-klant,
We brengen je graag op de hoogte van enkele wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid. Deze wijzigingen zullen vanaf 16 januari 2024 van kracht worden. We raden je aan om de volledige voorwaarden door te lezen, maar we hebben de belangrijkste wijzigingen voor je op een rijtje gezet:
Uitwisseling gegevensDouglas is een internationaal bedrijf met winkels en webshops in verschillende landen. Alle lokale entiteiten, zoals de Nederlandse entiteit (Parfumerie Douglas Nederland B.V.) en de Belgische entiteit (Douglas Cosmetics Belgium B.V.), vallen onder het moederbedrijf Douglas GmbH dat gevestigd is in Duitsland. Omdat de Nederlandse en de Belgische entiteit nauw samenwerken, kunnen de klantgegevens binnen deze twee entiteiten uitgewisseld worden.
Beauty MirrorDe Beauty Mirror is een functionaliteit binnen de Douglas-app waarmee gebruikers virtueel make-up kunnen uitproberen. Welke gegevens we bij het gebruik van deze functionaliteit verzamelen en hoe we ermee omgaan, lees je in ons Privacybeleid.
Skin Analysis & Beauty ProfileDe Skin Analysis is een nieuwe tool die we binnenkort gaan lanceren. Deze tool biedt productadvies op basis van individuele huidbehoeftes. Bij het gebruik van deze tool vragen we je om je persoonlijke gegevens in te vullen in het Beauty Profile. Welke gegevens we bij het gebruik van deze functionaliteit verzamelen en hoe we ermee omgaan, lees je in ons Privacybeleid.
Je hoeft geen actie te ondernemen naar aanleiding van deze wijzigingen. Door na 15 januari 2024 gebruik te blijven maken van onze diensten, ga je akkoord met onze bijgewerkte Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar met als onderwerp: Wijzigingen vernieuwde Algemene Voorwaarden of Privacybeleid.
MY DOUGLAS
MIJN DOUGLAS
Image
Giftcard
Store Finder
Store finder
Colofon
Parfumerie Douglas Nederland B.V. | Postbus 479 | 6500 AL Nijmegen
✉️ Never Miss The Latest Emails From Douglas

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Douglas