Geniet buiten van het lente zonnetje op een nieuwe tuinbank of stoel ☀️

Buiten optimaal genieten van het lente zonnetje!

GroupDeal NL

Sent on 23 February 2023 08:55 AM

Text Summary Of This Email

Buiten optimaal genieten van het lente zonnetje!
Bekijk in browser
Dagelijks de beste aanbiedingen!
Optimaal genieten van de ochtendzon
Niets is zo ontspannend als buiten in de tuin genieten van de ochtendzon. Laat de zonnestralen je gezicht verwarmen terwijl je rustig ontbijt, de krant of een boek leest of gewoon lekker ontspant. Maak je tuin gezellig met een comfortabele tuinbank of tuinstoel, en creer een oase van rust en sereniteit. Kom tot rust en geniet van het buitenleven!Lifa Garden Design Stalen Tuinbank - Nu slechts 69,99Met de Lifa Garden tuinbank heb je een meubelstuk dat perfect is voor je buitenruimte. Of je nu een kleine tuin hebt of een groot terras, deze bank is geschikt voor elke omgeving. Bovendien is de bank een ware blikvanger in uw tuin, die zowel functioneel als stijlvol is. Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele, stijlvolle en duurzame tuinbank, zoek dan niet verder!Met gratis beschermhoesDe bank wordt geleverd met een hoes, die je kunt gebruiken om de bank te beschermen tegen regen, vuil en andere weersinvloeden. Hierdoor houdt je de bank in optimale conditie en kun je jarenlang van deze prachtige bank blijven genieten. De hoes is gemakkelijk te bevestigen en af te nemen, zodat u de bank snel en eenvoudig kunt opbergen wanneer deze niet in gebruik is. Het is wel aan te raden om de bank op te bergen op een veilige plek bij extreem weer.Comfortabele ligstoel - Nu al vanaf 49,99
De 909 Outdoor ligstoel zit heel comfortabel en heeft verschillende standen waardoor je er in een mum van tijd ook heerlijk op kunt liggen. Hij ziet er stijlvol uit en heeft een tijdloos design, waardoor hij gegarandeerd bij uw andere tuinmeubelen past. Het zijn ook ideale stoelen om mee te nemen naar het strand of camping!
Licht in gewicht en inklapbaar
De stoel is licht, inklapbaar en daardoor eenvoudig en ruimtebesparend op te bergen. Het kussen is gewatteerd en afneembaar. Daarnaast is het materiaal ademend en biedt het verkoeling op een warme zomerdag. Het onderstel is gemaakt van textileen en het frame van staal.
Bekijk alle tuinmeubels
Scoor altijd
de goedkoopste deals
Gemakkelijk
achteraf betalen
Ruim 41.500 reviews
op Trustpilot
Veilig betalen
Klantenbeoordelingen
Volg ons
Voorkeuren wijzigen | Afmelden | Contact opnemen
Je bent met aangemeld voor de e-mails van groupdeal.nl. Groupdeal 2023
✉️ Never Miss The Latest Emails From GroupDeal NL

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊