Ultiem comfort binnen handbereik. Ontdek de Bumane Cloud massagestoel

Breng lichaam en geest in harmonie

GroupDeal NL

Sent on 24 December 2023 08:38 AM

Text Summary Of This Email

Breng lichaam en geest in harmonie
Bekijk in browser
Dagelijks de beste aanbiedingen!
Kom tot rust in het comfort van je eigen omgeving
Ontdekde Bumane Cloud massagestoel! De Bumane Cloud levert een 3D massage over de volledige lengte van je lichaam. Met 8 massage programmas die je ook manueel kan aanpassen stel je elke massage af naar je persoonlijke voorkeur.
Lichaamsherkenning
De massagestoel past zich bij de start automatisch aan jouw lengte aan. Met de afstandsbediening kun je dit ook naar eigen voorkeur instellen. Het uitschuifbaar voetsteun zorgt ervoor dat je je benen volledig kan uitstrekken waardoor je volledig kan ontspannen.
L-track & warmte massagestoel
De elektrische massagestoel masseert je met de L-track van je nek tot aan je onderrug. Daardoor kan de Bumane Cloud je steeds een persoonlijke massage garanderen en komt hij niet op de wervelkolom. Ook is de stoel uitgerust met warmtesensoren rond je middel die voor een betere bloedsomloop zorgen.
Gewichtloosheid (Zero Gravity)
De stoel optimaliseert tijdens de massage de hellingsgraad waardoor je een comfortabel zweefgevoel ervaart. Tijdens het liggen hebben we steeds drukpunten. Door de optimale hellingsgraad vallen de drukpunten weg waardoor je een zweefgevoel ervaart. Dit gevoel is vergelijkbaar met de gewichtloosheid die astronauten in de ruimte beleven, doordat je volledige ruggengraat ontlast wordt.
Rustgevende muziek
Verbind de stoel met je smartphone en luister naar rustgevende muziek terwijl je geniet van een massage. Hierdoor kun je rustig genieten van een podcast of je favoriete muziek.
Kom meer te weten over de Bumane Cloud
Scoor altijd
de goedkoopste deals
Gemakkelijk
achteraf betalen
Ruim 41.500 reviews
op Trustpilot
Veilig betalen
Klantenbeoordelingen
Volg ons
Voorkeuren wijzigen | Afmelden | Contact opnemen
Je bent met aangemeld voor de e-mails van groupdeal.nl. Groupdeal 2023
✉️ Never Miss The Latest Emails From GroupDeal NL

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊