Winterse Warmte: Ontdek de Magie van Sinji's Beenverwarming!

GroupDeal NL

Sent on 09 December 2023 07:23 AM

Text Summary Of This Email

Best-selling besparingsproduct
Bespaar op je gasverbruik
Bekijk in browser
Dagelijks de beste aanbiedingen!
Ontdek de Sinji Infrarood Beenverwarming: Zeg vaarwel tegen koude voeten!
Ben jij ook klaar met de voortdurende strijd tegen dekou in huis? Maak kennis met deSinji Infrarood Beenverwarming, jouw nieuwe metgezel om het koude seizoen te trotseren. Speciaal ontworpen voor jou, biedt deze verwarming niet alleenwarmte, maar ookefficintieenveiligheid. Daarnaastbespaarje met die handige apparaat ook nog eens op jeenergierekening.
De handige functionaliteiten van de Beenverwarming op een rijtje:
Opvouwbaar ontwerp: Bespaar ruimte en geniet van warmte. Het innovatieve opvouwbare ontwerp van de Sinji Infrarood Beenverwarming biedt warmte wanneer je het nodig hebt en bespaart ruimte wanneer je dat niet doet. Perfect voor kleine appartementen, thuiskantoren of elke ruimte waar elke centimeter telt.
Laag energieverbruik: Superieure Wwrmte met slechts 165 watt vermogen geeft deze verwarming directe warmte zonder verspilling.
Efficint en kostenbesparend: De Sinji Infrarood Beenverwarming straalt directe infraroodwarmte uit zonder energie te verspillen aan het verwarmen van de omringende lucht. Milieuvriendelijk en vriendelijk voor je energierekening.
Veiligheid en warmte in n: Uitgerust met uitstekende oververhittingsbeveiliging schakelt deze verwarming automatisch uit na 3 uur gebruik, voor jouw gemoedsrust.
Betrouwbaar en veilig: Met een kantelbeveiliging schakelt deze heater automatisch uit als deze ooit omvalt, waardoor jij met een gerust hart kunt ontspannen.
Bespaar nu!
Scoor altijd
de goedkoopste deals
Gemakkelijk
achteraf betalen
Ruim 41.500 reviews
op Trustpilot
Veilig betalen
Klantenbeoordelingen
Volg ons
Voorkeuren wijzigen | Afmelden | Contact opnemen
Je bent met aangemeld voor de e-mails van groupdeal.nl. Groupdeal 2023
✉️ Never Miss The Latest Emails From GroupDeal NL

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊