Met tot € 110 korting op lekker vers en flexibel koken

De beste verse ingredinten met hoge korting

HelloFresh Europe

Sent on 17 May 2024 03:40 AM

Text Summary Of This Email

De beste verse ingredinten met hoge korting
HelloFresh
DE BESTE VERSE INGREDINTEN
Bestel nu
Hero image
Zin om goed te eten, zonder je zorgen te maken over de boodschappen?Kwaliteit en versheid staan bij ons altijd voorop. Daarnaast hebben wij een voorkeur voor leveranciers die duurzaamheid ook belangrijk vinden. Zo ben jij elke week verzekerd van de beste verse ingredinten.Verder heb jij het voor het zeggen: kies zelf je recepten en het bezorgmoment of pauzeer een weekje.Bestel nu met code XB-QZ8S6 en krijg tot 110 korting!
Facebook
Instagram
Blog
Twitter
HULP NODIG?
We zijn er elke dag voor je en helpen je graag!Bekijk ons Helpcenter.
WE HEBBEN EEN APP!
App Store
Google Play
Deze e-mail is gestuurd naar
Uitschrijven voor deze e-maillijst
Actievoorwaarden: De korting is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je bestelt (minimaal 60,- bij 1 persoon en maximaal 110,- bij 6 personen) en is verdeeld over 8 maaltijdboxen. De specifieke korting wordt weergegeven tijdens het bestelproces. Premium-recepten, een extra portie vlees, vis of groente en producten van de HelloFresh Markt zijn niet inbegrepen in de korting. De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe klanten, kan eenmalig en n keer per huishouden worden gebruikt. De korting is niet te combineren met andere aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor contanten. Bij bestelling van een maaltijdbox betaal je 4,99 aan bezorgkosten. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kan afhankelijk van jouw bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor bezorging van de box, via je account of de klantenservice van HelloFresh. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op
www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.
HelloFresh Benelux B.V. | Zuidpark, Spaklerweg 50-52 | 1099 BC Amsterdam
Algemene voorwaarden
HelloFresh 2024
Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc. 2014 Google Inc. All rights reserved. Google Play store is a trademark of Google Inc.
✉️ Never Miss The Latest Emails From HelloFresh Europe

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊