Heb Je Moeite Om 7-9 Uur Ononderbroken Slaap Te Krijgen?

Jennah Organic's

Sent on 03 November 2023 05:01 AM

Text Summary Of This Email

Hallo daar,
Als volwassenen is het bereiken van een volledige, ononderbroken slaap voor sommige mensen bijna een mythe.
Omdat we nu verantwoordelijkheden hebben - vroeger opstaan om ons voor te bereiden op het werk of de kinderen helpen om zich klaar te maken voor school, enz.
Maar veel mensen onderschatten nog steeds de kracht van een volledige, ononderbroken diepe slaap. Ze hechten er niet veel belang aan. Soms tot het punt dat ze al de volgende bijwerkingen beginnen te ervaren:
Vermoeidheid: Een van de meest voor de hand liggende tekenen is aanhoudende vermoeidheid en een gevoel van uitgeput zijn, zelfs na een volledige nachtrust.
Prikkelbaarheid en stemmingswisselingen: Mensen met slaaptekort kunnen prikkelbaarder en humeuriger worden en vatbaarder voor emotionele ups en downs.
Concentratieproblemen: Slaapgebrek kan de c ognitieve functie aantasten, wat leidt tot concentratieproblemen, slechte besluitvorming en geheugenproblemen.
Moeite met wakker worden: Moeite hebben om 's ochtends wakker te worden en je suf voelen is een veel voorkomend teken van te weinig slaap.
Microslaapjes: Korte periodes van in slaap vallen voor een paar seconden per keer, vaak zonder het te beseffen, kunnen voorkomen tijdens periodes van extreem slaaptekort.
Zeg eens, heb jij hier ook vaak last van? Zo ja, dan kun je maar beter oppassen.
Langdurig slaaptekort, ook wel chronisch slaaptekort genoemd, kan aanzienlijke en mogelijk ernstige gevolgen hebben voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid, zoals:
Cardiovasculaire problemen: Langdurig slaaptekort is gekoppeld aan een verhoogd risico op hartaandoeningen, hoge bloeddruk en andere cardiovasculaire problemen. Het kan ook leiden tot een onregelmatige hartslag (aritmie).
Gewichtstoename en obesitas: Slaapgebrek kan de balans van hongerregulerende hormonen verstoren, wat leidt tot een verhoogde eetlust, vooral voor calorierijk, suikerrijk voedsel. Dit kan bijdragen aan gewichtstoename en obesitas.
Verzwakt immuunsysteem: Chronisch slaaptekort vermindert het vermogen van het immuunsysteem om infecties en ziekten te bestrijden. Het kan leiden tot vaker voorkomende ziekten en langere hersteltijden.
Verhoogd risico op diabetes: Slaaptekort kan het vermogen van het lichaam om de bloedsuikerspiegel te reguleren aantasten, waardoor het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 toeneemt.
Afgenomen levensduur: Er zijn aanwijzingen dat chronisch slaaptekort in verband kan worden gebracht met een kortere levensduur en een verhoogd risico op vroegtijdig overlijden.
Dit zijn hele enge en ernstige bijwerkingen. Dus als je gezonder en langer wilt leven, zorg dan dat je goed slaapt!
En als je echt moeite hebt om 7-9 uur ononderbroken diepe slaap te krijgen, dan zou je onze "Deep Sleep" aan je dagelijkse schema moeten toevoegen.
Dit biologische kruidenmengsel bevat magnesiumcitraat, zinkcitraat en valeriaanextract, die allemaal samen een kalme, ontspannen geest en lichaamstoestand helpen bevorderen, waardoor je gemakkelijker in slaap valt en een meer rustgevende, verjongende nachtrust ervaart.
Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en de effecten van chronisch slaaptekort, en zeg hallo tegen een volledige en ononderbroken diepe slaap elke nacht.
==> Klik hier om uw Deep Sleep vandaag nog aan te schaffen met tot 36% korting!
VEILIGE BETALING
We gebruiken Shopify om alle betalingsgegevens veilig te verwerken en zorgen ervoor dat je creditcardgegevens NOOIT zichtbaar zijn voor ons. Wees gerust in de wetenschap dat je betaling 100% veilig is.
GETRACEERDE VERZENDING
Traceringsnummers worden naar je e-mail gestuurd, zodat je 100% zeker weet wat de exacte status van je bestelling is.
Jennah Organics
Bedankt voor uw bedrijf!
Wil je deze e-mails niet langer ontvangen? Unsubscribe hier.
Jennah Organics Elektronstraat 15 Amsterdam, Noord-Holland 1014 AP
✉️ Never Miss The Latest Emails From Jennah Organic's

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊