Super Sale!! Sla Je Slag Want Op Is Op! 😻

Wil Jij Een Betere Band Met Je Huistijger?

Kattenveertjes.nl

Sent on 02 March 2024 02:25 PM

Text Summary Of This Email

Wil Jij Een Betere Band Met Je Huistijger?
Kattenveertjes nieuws - februari 2024
Kun je deze mail niet lezen?
Uitverkoop, Cat mystery en nog meer!
Wauw, jullie zijn al mega aan shoppen in de opruiming van kattenveertjes. Maar nog steeds staat de opruiming nog bomvol met allemaal leuke producten voor je huistijger!
Heb je bijvoorbeeld gedacht aan nieuwe speelmuisjes? Perfect om die kleine jager in je kat los te laten! Of wat dacht je van die schattige, rinkelende balletjes die altijd voor hilarische capriolen zorgen?
En laten we de katten mijlpaal kaarten niet vergeten! Leg die bijzondere momenten vast! Alle eerste keren vanje pluizige vriendje!
Kattenveertjes Tijger balletjes
Bestel
Katten Mijlpaalkaarten
Kattenveertjes Wollen muis
Kattenveertjes Spartel vis 1st.
Kattenveertjes Verrijkkingsstarterspakket!
Ontdek het Kattenveertjes Verrijkkingsstarterspakket voor Katten: Verbetering en Vermaak in n!
Wil je dat jouw kat zich optimaal kan uitleven en gelukkig voelt in zijn of haar omgeving? Ons Verrijkkingsstarterspakket voor Katten biedt de perfecte oplossing met een paar kleine aanpassingen die al snel verbetering zullen brengen en verveling tegengaan.
Dit pakket bevat hoogwaardige producten die niet alleen het natuurlijke gedrag van jouw huistijger stimuleren, maar ook zorgen voor vermaak en mentale uitdaging!
Bestel via deze knop!
In de spotlight:
Ontmoet Cookie, een charmante dame van 14 jaar met een passie voor knuffels. Ze kruipt het liefst helemaal in je, haar zachte vacht en kalme aanwezigheid een warme deken na een lange dag. Cookie's geheime talent? Het scoren van extra snacks met haar trouwe kattenogen en zachte miauw. Haar onweerstaanbare koppie maakt weigeren bijna onmogelijk! Een ware expert in het veroveren van harten en buikjes. Bewonder de slimme streken en de jaren van knuffels die nog komen gaan.
Jouw huistijger ook in de spotlight?
Meld hem of haar aan op onze Spotlight pagina en wie weet is de volgende spotlight van jullie!
Schrijf je in bij onze online training
"Cat Mystery"!
Duik in de wereld van speelse miauws, grappige capriolen en stille kattenwijsheden. Leer hoe je die speciale band met je kat nog sterker maakt, allemaal vanuit je eigen knusse hoekje.
En dat is nog niet alles! Sluit je aan bij onze online community, waar alle kattengekkies bij elkaar komen voor leuke opdrachten, het delen van ervaringen en het uitwisselen van kattenverhalen. Het is de perfecte plek om te kletsen, vragen te stellen en nieuwe kattenliefhebbers te ontmoeten.
Maar wacht, er is meer! Verwacht ook leuke thema masterclasses die je kennis laten groeien en je kat nog gelukkiger maken. En laten we de geweldige winacties niet vergeten, waarbij jij en je harige vriendje fantastische prijzen kunnen winnen!
Klaar om samen op avontuur te gaan?
Klik voor meer info en duik in de mysterieuze wereld van je kat!
Volg ons op Facebook!
Instagram
YouTube
Pinterest
Website
Copyright 2024 Kattenveertjes, All rights reserved.
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Kattenveertjes
Ons adres is:
Kattenveertjes
Newtonstraat 11A
Heerhugowaard, Noord Holland 1704SB Netherlands
Voeg ons toe aan je adresboek
Wil je je e-mailvoorkeuren aanpassen?
Veranderen of uitschrijven.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Kattenveertjes.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊