Top artikelen tegen inkoopprijzen!

Wij stoppen over 12 dagen

Koopjedeal.nl

Sent on 06 July 2024 12:43 PM

Text Summary Of This Email

Wij stoppen over 12 dagen
img
4-PACK Extra Lange T-Shirts - Ronde & V-Hals
Op zoek naar een comfortabel T-shirt? Deze shirts van Cappuccino zitten als gegoten, zijn extra lang en kruipen dus niet meer uit je broek!
22,87
cart
Set van 2 - Barkruk Javi
Sfeervol qua uitstraling en een geweldig zitcomfort dat is waar deze barkruk voor staat. De barkruk is te plaatsen aan iedere bar/statafel.
99,97
EK DEAL!
Nederlands Elftal EK Oranje Outfit
Toon je Nederlandse voetbaltrots met deze veelzijdige EK outfit. Perfect voor volwassenen en kinderen, een combinatie van stijl, comfort en nationale trots!
29,95
Luxe XL Parasol - 3 Meter
De warme dagen zijn heerlijk, maar soms je wil je gewoon even bijkomen inde schaduw. Deze luxe XL parasol heeft een diameter van 3 meter en beschikt over een handige zwengel. Zonder kracht staat de parasol in enkele seconden!
25,87
HD Verrekijker
Ontdek de natuur in HD met deze verrekijker. Nu inclusief smartphonehouder, opbergtas, lensdoppen en een schoonmaakdoekje. Geniet van scherpe beelden dag en nacht met deze HD verrekijker!
29,99
Luxe Tuinset Paris - 3-delig
Dit Velvet Gordijn is eenvoudig te bevestigen met haken of ringen en beschikbaar in meerdere stijlvolle kleuren. Voor welke combinatie ga jij?
94,87
MEGA OPRUIMING!
Klassieke Lantaarnpaal
Plaats deze prachtige tuinlampen langs een pad, bij de voordeur of waar je maar wilt en geniet voortaan van sfeervolle verlichting! Verkrijgbaar in 5 verschillende modellen; voor elke tuin wat!
38,87
Mini Kettingzaag
Heb jij het zomer al in je bol en kan je niet wachten om de tuin weer helemaal tip-top in orde te maken? Dan hebben wij wat leuks voor je! Deze handige Mini Kettingzaag helpt jou met het zagen van dikke takken en stammen tot wel 16 cm dikte!
39,99
Dagdeals Kleding & Schoenen Outlet
3 miljoen tevreden klanten die online shoppen op koopjedeal.nlMet verstuurd door Laura
Contact Privacy Webversie Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Koopjedeal.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊