NEW IN: all year round items in nieuwe kleuren ✨

Deze items draag je elk seizoen, ontdek ze nu!

Loop.a Life

Sent on 11 March 2023 02:44 AM

Text Summary Of This Email

Deze items draag je elk seizoen, ontdek ze nu!
Nieuwsbrief Loop.a life
Bekijk de nieuwsbriefonline
De lente komt eraan,tijd voor vernieuwing!
Daarom brengen wij nieuwe stylen en nieuwe kleuren. Wij voegen af en toe nieuwe designs toe aan onze showfashion collectie, die tijdloos zijn of waar vraag naar is. En nieuwe frisse en tijdloze kleuren die tegelijkertijd passen bij dit seizoen. Elke kleur is weer een uitdaging voor ons. We willen namelijk alle kleuren verwerken uit de afvalberg, dus ook kleuren met kleine volumes. Tegelijkertijd hebben we de uitdaging of wein de reststromen de juiste hoeveelheid van de benodigde basis kleur kunnen krijgen, de juiste kleur te maken, zonder kleurstoffen toe te voegen. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat: hierbij introduceren we de kleuren: Light Green en Beetroot.
Nieuwe circulaire kleuren en designs
Nieuw in de collectie; de Cotton Zip Sweater nu OOK voor dames en de Soft Wrap Cardigan. De Dune Sweater is nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleuren Light Green en Beetroot. Dit zijn de perfecte items om het hele jaar door te dragen. Draag ze op een koude winterdag of wanneer het afkoelt op een zwoele zomeravond.
DUNE SWEATER
Deze all year round vrouwelijke trui en bestseller - is zowel stoer als stijlvol. Nu ook verkrijgbaar in Light Green en Beetroot! Niet helemaal jouw kleur? Bekijk online al onze andere kleuren. Ons doel is namelijk om alle kleuren van de afvalberg te verwerken in kleding en voor iedereen een beschikbare kleur in de collectie aan te bieden. Stap voor stap komt er een kleur bij.
LIGHT GREEN
BEETROOT
SHOP NU
COTTON ZIP SWEATER
Wij merkten dat veel vrouwen de favoriete ZIP sweater voor mannen ook kochten, maar dat deze soms net iets te groot was, bv bij de schouders en in de lengte. Daarom nu ook een variant voor de dames. De iets kortere lengte en met dezelfde mooie grote kraag geven deze trui een stoer uiterlijk, maar door de verfijnde details is het een zeer vrouwelijke en elegante sweater geworden.
KIT
SKY BLUE
SOFT WRAP CARDIGAN
Deze essential wil je in je garderobe! De Soft Wrap Cardigan is een klassieker, die wat betreft style in iedere kledingkast wel voorkomt. Dit fijngebreide vestje is heerlijk zacht, want gemaakt in onze Softwool garen en is voor elk seizoen perfect chique en casual te combineren.
ECRU
SAGE
LET OP!Af en toe gebeurt er wat je absoluut niet wil: maar onze website geeft momenteel somseen error. Er wordt nu hard aan gewerkt om dit op te lossen. Sommige klanten krijgen een melding over hun IP adres, dat is niets ernstigs, deze kun je negeren. Mocht het niet lukken om je bestelling te plaatsen? Neem dan direct contact met ons op via, dan plaatsen wij zsm de bestelling handmatig.
Copyright 2023 Loop.a life, All rights reserved.
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Loop.a life
Loop.a life | Amsterdam
Loop.a life
Emmy Andriessestraat 278
Amsterdam, Noord Holland 1078 ML Netherlands
Voeg ons toe aan je adresboek
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Schrijf je hieruit.
Instagram
Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
✉️ Never Miss The Latest Emails From Loop.a Life

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

More Emails And Deals For You