Het ruikt hier naar lente! Tulpen die altijd bloeien en geuren...

...een diffuser met de heerlijkste blends | Okkia zonnebrillen | Lentestofjes bij La Cerise

Mamzel.eu Nl

Sent on 20 March 2024 02:30 AM

Text Summary Of This Email

...een diffuser met de heerlijkste blends | Okkia zonnebrillen | Lentestofjes bij La Cerise
Kan jij niet alles zien van onze nieuwsbrief? Klik hier maar, dan kan je alles lezen
Lente - nieuwe blijmakers bij Mamzel
Spring eens in the air
Vreugdesprong want de zon schijnt. We pakken elke straal die we kunnen krijgen. Dat is ineens een goed excuus om jezelf een nieuwe zonnebril van Okkia te gunnen.
Tweede vreugdesprong want er zijn weer wat nieuwe blijmakers geleverd. Een dikke maand geleden ging ik total loss op de beurs in Parijs. Zoveel moois om uit te kiezen dus....ik koos niet en bracht alles mee wat mijn hart deed overslaan. De lentestoffen van La Cerise bijvoorbeeld. Instant zin om mijn tas in te laden en op weekend te vertrekken.
We helpen je om de lentegeur in huis te halen en te houden. Tulpen die eeuwig bloeien? Say whut? Yep. Bij ons vind je dat. Bloemen hebben een helend effect. Kleur, geur en leven in huis. Ben ik de enige die al eens een klapke doet met de plant? Nee toch?
"Gij staat hier weer schoon en fier rechtop met uw kopke naar de zon." Soms moet het ook efkes streng: "Awel, waarom gooit gij uw blad op de grond?" Maar we verstaan mekaar.
Groene, geurende groeten, Kim
Nieuwste blijmakers ontdekken
Tulpen uit... Lummen
Een van de nieuwe blijmakers waar Kim echt razend enthousiast over was - als je onze team whatsapp berichten zou zien, snap je wat we bedoelen - zijn de Tulips.
tulips ever after
Immer tevree
Stel je voor: je schenkt een koker waaruit je een bosje tulpen tovert die zo op de tafel kan. Niet echt maar wel net echt. Geur inclusief.
Ze sterven niet wanneer je ze vergeet water te geven. En ze geuren alsof je in de grootste tulpenweide staat.
Ze zijn ltijd op hun best. Pretty in pink, lentegeel, maagdelijk wit,... Zeg het maar madammeke, wat mag het zijn?
Tulips
Nu wil jij als de vliegende bliksem de webshop induiken om zo 'ne bloemenboekee' te bestellen. Dat snappen we. Je zal toch nog even geduld moeten hebben, ze komen eraan. Snel. Tis te zeggen, ergens begin/midden april. We wachten met evenveel spanning.
Let op! We kochten er een beperkt aantal in, dus als je deze tulpen(vaas) zeker wil,
pre-order dan nu!
Pre-order Tulips
Okay die Okkia
Retro en Trendy
Okkia straalt stijl en klasse uit. De nieuwste modellen zijn retro en tegelijk modern. Hoog James Bond gehalte vinden we zelf. Instant glam maar vooral ook dit:
Licht en toch super stevig
Knellen niet aan je neus of oren
Zien er duur uit maar zijn het niet. 25, daarvoor wil je niet verblind worden door de zon. En dat nijpen met uw ogen geeft rimpels.
Nieuw model Okkia zonnebril
Ontdek de nieuwe zonnebrillen
De kers op de tas
Strepen en ruiten! En dan nog wat paaskuikengeel en versgrasgroen. De ideale lentekleuren. La Cerise sur la Gateau blijft trouw aan de all time bestselling modellen: dereistas voor ambitieuze uitstappen, de toilettas voor kleine logeerpartijtjes en de bum bag voor elke dag (en elk festival).
Kleine grote verandering; La Cerise ontwikkelde een nieuwe behandeling om de stoffen water- en vuilafstotend te maken! In de webshop herken je ze: 'WR' (water resistent).
Op kantoor wat pronken met je nieuwe laptophoes en etui? Das zeker dat! Een modelleke dat er nog niet in zat, is de shopping tas. Daar kan je je boc'n roll met boterhammen, drinkfles en notitieboekjein kwijt.
La Cerise sur le Gateau
Meer tassen
Design in the mist
De keramische diffusers van Marzou maken mist met een geurtje. Je vult het reservoir met water, voegt een van de blends toe en binnen de minuut ruikt de hele kamer heerlijk.
Nu al op ons schap in het wit. Binnenkort komen er nog wat andere kleurtjes bij.
De diffuser werkt met een ultrasone technologie die het water meteen omzet in mist. Het bevordert de luchtvochtigheid in de kamer (tot 40m), werkt kalmerend en met de verschillende geuren kies je de sfeer in de ruimte.
Je stelt in of de mist continu komt of met intervallen en heb je er graag wat sfeerlicht bij, dan kan dat ook.
Bij je diffuser zitten meteen drie blends.
Eentje daarvan is de 'Joy'. Deze pittige mengeling van ceder hout, cardamom, limoen, ylang ylang en spearmint geeft een boost aan je humor. Warmte, kruidigheid en frisheid in wolkjes.
Alle blends zijn 100% natuurlijk, zuiver en organisch. Gebruik je ze liever zonder diffuser? Kan ook. Laat een paar druppels vallen op de houten aroma diffuser en wacht tot het geleidelijk aan verdampt.
diffuser blend 10ml
Mistify me
(Work)shoppen in Lummen
OpenShop dag + workshop i.am.klean
Al deze nieuwigheden - en al de rest duh - bewonder je in het echt op zondag 14 april. Kijken, ruiken, voelen en meteen mee naar huis nemen. Een ideaal zondagsplan.
Wil je ook een workshopje meepikken? Dat kan nog! Je leert bij wat minerale make up voor jou kan betekenen. Tenminste, als je tijdig inschrijft voor dei.am.klean workshop.
Kies je favoriete uur, schrijf in en we zien je dan. Van je inschrijvingsgeld (15) kan je gelijk 10 als shoptegoed gebruiken.
Inschrijven voor de workshop
Nieuwe modellen Okkia zonnebrillen
Winkel Mamzel Diest
Koning Albertstraat 7 3290 Diest
Openingsuren: Woe, vrij & zat 10u - 17u
+ dond 13u - 17u
Shop- afhaalmagazijn Lummen
Klaverbladstraat 19B 3560 Lummen
Openingsuren:Ma tem Do: 8u30 - 17u +
Vrij: 8u30 - 16u
Wij zijn bereikbaar op
+32 (0)13/30 40 75
https://www.facebook.com/mamzel.eu
https://www.instagram.com/mamzelstagram/
https://nl.pinterest.com/mamzel_eu/
https://www.linkedin.com/company/mamzel_eu/
Geen zin meer in gratis inspiratie en kortingen? Unsubscribe.Mamzel Klaverbladstraat 19B Lummen, Limburg 3560
✉️ Never Miss The Latest Emails From Mamzel.eu Nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊