Víte kolik lidí už zabilo čištění oken?

Nyn ale nen poteba riskovat. Pinme toti monost bezpenho umvn oken a nejen to. Krom bezpe nabzme i rychlost a efektivitu. Znaka - konec trpen.

Milujeme-slevy

Sent on 26 June 2023 12:21 AM

Text Summary Of This Email

Nyn ale nen poteba riskovat. Pinme toti monost bezpenho umvn oken a nejen to. Krom bezpe nabzme i rychlost a efektivitu. Znaka - konec trpen.
Magnetick dvojit isti oken
Dobr den,
mme pro Vs slevu 60% na super vychytvku do domcnosti.
SLEVA 60%
Pidejte si tento produkt do koku dokud je skladem!
Magnetick dvojit isti oken vm poskytne monost, jak rychleji a efektivnji vyistit okna, skla u auta nebo sprchovho koutu z obou stran najednou. K itn oken ji nebudete potebovat nespoet strek, houbiek a dalch. Dvojit isti zastane vechny najednou. Usnadnte si klid a poite si innho pomocnka.
Funkce istie oken je snadn, ale pesto velmi promylen. Ped mytm oken je isti nutn nejdve rozloit a ob strany namoit do vody. V dalm kroku je na ad nanesen mycho prostedku na msto obsahujc houbiku. Pot ji pichz na adu instalace. Na venkovn stranu okna je umstna st istie obsahujc rku, kter je pipevnna kvli bezpenosti na ruku. Druh st je umstna samozejm na vnitn stranu okna. Nsledn dochz k nejdleitjmu kroku, kterm je spojen obou stran istie pes okno pomoc silnho magnetu. Samotn finle si ji vychutnte sami. Jednodue a rychle umyjete souasn jednm tahem ob strany okna.
-60 %
Dokonete nkup!
Sledujte ns
Sname se pro vs kad den najt ty nejlep nabdky. Sledujte ns na socilnch stch, nebo nm jednodue napite.
Napite nm
JB-software s.r.o.
Husitsk 133, Janv Dl
460 07, Liberec
I: 05421021
+420 776 634 912
Nepejeteli si o ns dostvat obchodn sdlen, bt informovn o slevch, slevovch kupnech, soutch a jinch akcch kliknte zde na
odhlsit se
✉️ Never Miss The Latest Emails From Milujeme-slevy

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊