Time to invest: Black Friday bij MisterDesign

Bekijk onze acties van o.a. Flos, String, Ethnicraft en meer!

Misterdesign.nl Nl

Sent on 17 November 2023 02:30 PM

Text Summary Of This Email

Bekijk onze acties van o.a. Flos, String, Ethnicraft en meer!
View this email in your browser
Logo
meubelen | verlichting | accessoires | winkels | sale | merken
Voor nu en later
Kies bewust
Kortingen, verleidingen, en lokkertjes. Wij geloven dat een verstandige aankoop een duurzame investering is, zelfs tijdens Black Friday. Goed design gaat over interieurstukken die met liefde en vakmanschap zijn vervaardigd. Deze items zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en doorgegeven te worden aan toekomstige generaties. Een stijlvolle investering waar je nu, maar vooral ook na Black Friday nog blij mee bent.
Ga dus pas over tot de aankoop als je helemaal overtuigd bent. Voor de beste prijs, dat dan weer wel. Bekijk hieronder een greep uit onze Black Friday aanbiedingen.
Bekijk Black Friday aanbiedingen
Tot 25% korting op FLOS
Het Italiaanse merk FLOS is grootmeester op het gebied van designverlichting. Naast vormgeving staat techniek hoog in het vaandel bij FLOS. De collectie kent vele klassiekers als de Arco vloerlamp en de Snoopy tafellamp. In onze winkels is een ruim aanbod van de FLOS armaturen te bewonderen.Ontvang nu tot 25% korting op geselecteerde items van FLOS.
Bekijk Flos
15% korting op Ethnicraft
Massief hout komt samen met een tijdloze en minimalistische vormgeving in de collectie van Ethnicraft. Dankzij het gebruik van eiken-, walnoten- en teakhout straalt de collectie warmte en huiselijkheid uit. Bovendien gaat het materiaal moeiteloos samen met uiteenlopende interieurstijlen. Ontvang nu 15% korting op de gehele collectie van Ethnicraft.
15% korting + 100 euro cadeauNaast de Black Friday korting, ontvang je nu ook een 100 cadeaucheque bij aankoop van een kast vanaf 1500.
Lees hier meer over de actie.
Bekijk Ethnicraft
15% korting op alle String elementen
De modulaire kastensystemen van String Furniture zijn succesvol door hun eenvoud en eindeloze mogelijkheden. De indeling, kleuren en het materiaal zijn geheel naar smaak uit te kiezen en samen te stellen. Via onze website bouw je gemakkelijk jouw droomkast met behulp van deString configurator. Of kom naar onze winkels, onze ervaren interieurspecialisten kijken graag met je mee.Ontvang nu 15% korting op alle String elementen van String Furniture.
Bekijk String Furniture
20% korting op HAY
Het Deense HAY vernieuwd zichzelf met elke collectie.Door samen tewerken met internationale ontwerpers weethet merk zich te onderscheiden als aanbieder van toegankelijk design.Ontvang nu 20% korting op de gehele collectie van HAY.
Bekijk HAY
20% korting op Kartell
Giulio Castelli richtte in 1949 zijn bedrijf in eerste instantie op kunststof auto-onderdelen. Hij sloeg eind jaren 80 de handen ineen met diverse Italiaanse ontwerpers, wat leidde tot de grote doorbraak van Kartell. Inmiddels zijn de iconische kunststof meubelen, woonaccessoires en verlichting niet meer weg te denken. Ontvang nu 20% korting op de gehele collectie van Kartell.
Bekijk Kartell
25% korting op Ferm Living
Ferm Livingis een van de meest bekende Deense designmerken, in eerste instantie gespecialiseerd in design woonaccessoires, maar inmiddels ook in de mooiste design meubels. Het is de ambitie van Ferm Living om mensen te inspireren om een ruimte te creren waarin ze zich het meest prettig voelen en waarin ze zichzelf kunnen zijn in hun eigen huis.Ontvang nu 20% korting op de gehele collectie van Ferm Living.
Bekijk Ferm Living
20% korting op Muuto
Het Deense Muuto streeft ernaar de rijke Scandinavische design geschiedenis op de kaart te zetten met vernieuwende ontwerpen. De ruime collectie bestaat uit meubels, accessoires en verlichting van ontwerpers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Ontvang nu 20% korting op de gehele collectie van Muuto.
Bekijk Muuto
20% korting op &Tradition
De collectie van het Deense merk &Tradition bevat niet alleen iconische ontwerpen uit de vorige eeuw, maar ook nieuw werk van toonaangevende designers van nu. De designs kenmerken zich door hun speelse vormgeving en hoogstaande kwaliteit.Ontvang nu 20% korting op de gehele collectie van &Tradition.
Bekijk &Tradition
en nog veel meer korting..
Onze interieurspecialisten nemen ook op dit moment graag de tijd om samen te kijken naar een nieuw designmeubel of totaal interieurplan. Laat je inspireren en adviseren in onze winkels en maak een afspraak met een van onze adviseurs.
Of bezoek onze website en bekijk nog meer Black Friday aanbiedingen van merken als Vitra, Artisan, Gubi, Montana, Kay Bojesen, Secto, Gubi en nog veel meer.
Bekijk alle Black Friday aanbiedingen
Instagram icon
Facebook icon
Pinterest icon
Winkels MisterDesign
Vughterstraat 278 & Bastion Vught 35 te 's-HertogenboschGeen mail meer ontvangen?Uitschrijven of gegevens updaten
✉️ Never Miss The Latest Emails From Misterdesign.nl Nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊