Gegarandeerd laagste zomerprijs '24: Dubbele vroegboekkorting & dubbele familiekorting tot -24% op de mooiste types ☀

Wij verdubbelen de vroegboek- n familiekorting voor jullie volgende vakantie in 2024! Profiteer nu van dit voordeel tot -24%!

Molenheide.be

Sent on 17 December 2023 03:02 AM

Text Summary Of This Email

Wij verdubbelen de vroegboek- n familiekorting voor jullie volgende vakantie in 2024! Profiteer nu van dit voordeel tot -24%!
Bekijk hier de online versie
Dubbele vroegboekkorting
Molenheide
Vroeg beslissen? Wij belonen jullie met dubbele kortingen!
Wat gaat 2024een jaar worden vol vakantieplezier op jullie favoriete vakantieadres! Omdat wij er nu al zoveel zin in hebben, kozen wij er bewust voor om de prijzen niet te verhogen nbelonen wij vroege boekers met de allerhoogste vroegboekkortingen. Zo profiteren jullie zowel vandubbele vroegboekkorting als dubbele familiekortingop onze mooiste types. Dankzij de gecombineerde dubbele kortingen, genieten jullie nu tijdelijk van gegarandeerd de laagste zomerprijs voor een weekboeking in juli en augustus.
Zijn jullie eerder op zoek naar een vakantie in het voorjaar?Dan hebben wij goed nieuws! Ook voor de Voorjaarsvakantie,de Krokusvakantie,Pasen,de Meivakantie,Pinksteren enHemelvaart,verdubbelenwij de vroegboek- n familiekorting!
Wachten op hogere kortingen is niet nodig! Profiteer nu van onze allerhoogste vroegboekkortingen!
De dubbele vroegboek- en dubble familiekorting is een tijdelijke actie
die beperkt is in aantal en beschikbaarheid
VOL = VOL
De allerhoogste vroegboekkortingen: Profiteer nu!
Dubbele vroegboekkorting tot -24%
Binnenspeeltuin + OverdektZwemparadijs + Magische Parkshow
Om jullie vakantie zo compleet mogelijk te maken, zijn een heel aantal zakenaltijd gratis inbegrepenin jullie huurbedrag. Zo zorgen wij ervoor dat jullie volop kunnen genieten van onze faciliteiten tijdens jullie welverdiende vakantie.
Onbeperkt gratis inbegrepen toegang tot:
Degrote binnenspeeltuindewelke een echte droomwereld voor kinderen is.Meer dan 60 speeltoestellenmet kleurrijke klimtorens, uitdagende glijbanen en zelfs een waar spookhuis. Scheur over deindoor- en outdoor go-carpiste of maak een zandkasteel in onze grote zandbak. Degrote binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ook beschikken wij over een buitenspeeltuin mt gezellig zitterras. Ideaal om als ouderin alle rust te genietenvan het zonnetje bij een heerlijke kop koffie.Ontdek onze video.
Hetoverdekte zwemparadijs met vier snelle glijbanen en vier zwembaden. Naast het grote 25-m bad mt speelkussen, beschikt het zwemparadijs overeen kabouterbad, geschikt voor de allerkleinsten. Voor de kinderen die nog niet helemaal zelfstandig kunnen zwemmen is het tussenbad ideaal met een diepte van slechts 50 cm.Ontdek onze video.
Gratis inbegrepen tickets voor:
DeMagische Parkshow mt Sara de Sprinkhaandewelkerecent volledigvernieuwd is. Zwevende assistentes, kippen die gedachteslezen en sissende slangen in acts van wereldniveau. Tijdens deze magische familieavondstaan de kinderen centraal. De meest brave kinderen worden misschien zelfs op het podium geroepen om te assisteren bij de goochelacts. OokSara de Sprinkhaan komt zeker langsvoor een leuke foto en high-five!Ontdek onze video.
Daarnaast zit ook steeds hetwater- en energieverbruik, de eindschoonmaakalsook eenkinderbed en kinderstoelin de vakantiewoning, inbegrepen in de huurprijs. Op het vakantiepark kunnen de kinderen gebruikmaken vande vele speeltuigjes n het multifunctionele voetbalveld. Op warme zomerdagen raden wij het ploeterbadje mt ligweide aan, waar jullie gratis gebruik van kunnen maken.
Vrijstaande bungalow
Veel bezienswaardigheden in de directe omgeving.
100% speelplezier
20.000 m2 indoor activiteiten
voor kinderen. 100% speelplezier.
Gratis WIFI
Gratis WiFi in alle hoofdgebouwen en de meeste bungalows van Park Molenheide.
Wild- en wandelpark
Omgeven door een wild- en
wandelpark van 1.000.000 m2.
Handige info
Veelgestelde vragen
Over Molenheide
Contact
Plattegrond
Onze accommodaties
Bungalows
Greenhouses
Caravan
Tent en camper
Faciliteiten
Zwemparadijs
Binnenspeeltuin
Minigolf de Mijn
Magische Parkshow
Family Virtual Reality
Mail Molenheide
Bel Molenheide
+32(0)11521044
Facebook
U ontvangt deze e-mail omdat u zich ingeschreven heeft op onze nieuwsbrief en ons toestemming heeft gegeven u dergelijke berichten toe te sturen. Indien u deze berichten niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming op elk moment intrekken door u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
Deze e-mail wordt verstuurd vanuit en namens Groep Molenheide met maatschappelijke zetel te Molenheidestraat 7 in 3530 Houthalen-Helchteren. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met onze Data Protection Policy. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail (info@molenheide) of telefonisch op +32(0)11-521044.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Molenheide.be

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊