Beleef een feestelijke zomer bij Mölke, met kortingen tot 30%! 😀

Https://www.molke.nl/

Molke.nl Nl

Sent on 05 July 2023 11:01 AM

Text Summary Of This Email

https://www.molke.nl/
Het wordt een feestelijke zomer!
Deze zomer wordt bij Mlke extra bijzonder! Ons prachtige park bestaat dit jaar 50 jaar, wat natuurlijk gevierd moet worden! In deze mail delen we onze speciale feestaanbiedingen met je en nodigen we je uit om dit feest met ons te komen vieren tijdens Slowlands by Mlke!Lees gauw verder.
Nu: korting op jouw vakantie!
Deze zomer hebben we nog een aantal hele fijne accommodaties vrij! En die boek je nu tijdelijk met eenhele lekkere feestkorting! Zo ontvang je wel 30% korting op je last-minute vakantie bij ons en boek je jouw zomervakantie met een korting tot 15%! Maak snel gebruik van deze mooie deals, voor de mooiste plekjes alweer volgeboekt zijn
Boek met een korting tot 30%!
https://www.molke.nl/slowlands
Slowlands by Mlke
Om het 50-jarig bestaan van Mlke samen met jou te kunnen vieren, organiseren we twee bijzondere zomerweken! Geniet van21 juli tot 6 augustusvan een hele feestelijke vakantie... Tijdens Slowlands by Mlke! Deze tweefeestelijke zomerwekenstaan volledig in het teken van samenzijn met jouw gezin of gezelschap in een onbezorgde festivalsfeer. Er zijnleuke workshops, fijneactiviteiten en gezellige muzikale momenten om jouw vakantie extra feestelijk te maken!Lees gauw verder wat er allemaal te beleven valt!
Lees meer en boek!
Slowlands in een notendop...
Leuke aciviteiten voor het hele gezin! Denk aan een lachworkshop, een fakkeltocht, zelf dromenvangers maken of samen een campingmaal koken...
Eerste hulp bij tot rust komen... Geniet van een ligconcert, verwen jezelf tijdens een smoothieworkshop of ga lekker wandelen langs de Regge!
Lekker eten en drinken! Een lunch uit de foodtruck, een cocktail uit ons restaurant, of lekker eten bij het pop-up restaurant?
Fijne live-muziekvan lokaal talent! Natuurlijk rustig en niet de hele dag, zodat we ook een fijn plekje zijn voor slapende babies en rustzoekers.
Wegdromenbij een kampvuur, spelletjes spelenen samen de natuur in!
Samenzijnmet het beste gezelschap, in het huisje of de glampingtent waar jullie jethuis voelen!
Precies doen waar jij zin in hebt!Niks moet, alles mag!
Boek direct!
#Mlkemomenten
Er worden veleprachtige, fijne engezellige momenten bij Mlkemet ons gedeeld, onder andere via Instagram! We kiezen de mooiste uit en delen deze graag met jou.Dit is hetMlkemoment van Richard Otten Hij verbleef met zijn gezinin de Wellness Boutique met hottub. Hieronder lees je een stukje overzijnervaring.
''Iedere ochtend begonnen we goed met een heerlijk ontbijt op het terras aan de voorkant van ons vakantiehuis. We verbleven in de Wellness Boutique, een comfortabel en warm vakantiehuis gelegen op een rustige plek.Vooral de houtgestookte hottub, saunaen regendouce zorgden voor een echt vakantiegevoel. Ook de kinderen hadden plezier in de hottub! Op Vakantiepark Mlke is veel te beleven voor iedereen. Op de eerste dag van onze vakantie hadden de kinderen uren plezier in de speeltuin met schommels, glijbanen en klimtoestellen. Verder is er een animatieprogramma, met een enthousiast team dat elke dag spannende en creatieve activiteiten organiseert. Van knutselen tot speurtochten, er is altijd iets leuks te doen. Daarnaast is er een kinderboerderij, waar de kinderen en vooral de kleinste dan hun ogen uitkeken. Maar er is nog z veel meer te doen! Zo is er een fijn zwembad, een bowlingbaan en zijn er veelbuitenactiviteitenom te doen."
Heb jij jouw favoriete #Mlkemomenten al met ons gedeeld via Instagram? We vinden het superleuk om te zien hoe jij jouw vakantie beleeft!
Boek de Wellness Boutique
Zonnige groetjes vanuit Zuna!
Team Mlke
Vakantiepark & Partycentrum Mlke
Molendijk 107, Zuna - 0548 512743
www.molke.nl-
Wilt u zich afmelden voor deze mailing?Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Molke.nl Nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Molke.nl Nl