De NanaBeebi Kids Bag is bijna uitverkocht!

We hebben geweldig nieuws voor jou!

Nanabeebi.com

Sent on 28 July 2023 03:03 PM

Text Summary Of This Email

We hebben geweldig nieuws voor jou!
De Nanabeebi kinderrugzak is bijna uitverkocht en we willen niet dat je deze kans mist om er een te bemachtigen voor je kind. Dit is je laatste kans om een van deze populaire rugzakken te pre-orderen voordat ze allemaal weg zijn!
PRE-ORDER JOUW KIDSBAG
Waarom zou je nu pre-orderen?
Verzeker jezelf van een exemplaar
Door nu te pre-orderen, verzeker je jezelf van een exemplaar van de Nanabeebi kinderrugzak. Met de grote vraag die we hebben ontvangen, vliegen ze de deur uit en willen we ervoor zorgen dat je kind er een krijgt voordat ze niet meer beschikbaar zijn.
Gratis lunchbag inbegrepen
Bij elke pre-order van de Nanabeebi kinderrugzak ontvang je een gratis lunchbag! Deze gesoleerde lunchbag houdt het eten en drinken van je kind fris en op de juiste temperatuur. Het is de perfecte metgezel voor hun schooldagen en avonturen.
Exclusieve pre-order korting
Als waardering voor je loyaliteit en vertrouwen bieden we een exclusieve pre-order korting aan. Door nu te pre-orderen, bespaar je op de aanschafprijs van de Nanabeebi kinderrugzak. Het is een geweldige kans om deze hoogwaardige rugzak tegen een gereduceerde prijs te bemachtigen.
Wij willen ervoor zorgen dat je kind straks de show steelt met de stijlvolle, duurzame en functionele Nanabeebi kinderrugzak.
Wacht niet langer en plaats nu je pre-order!
Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij je bestelling, staan onze vriendelijke medewerkers klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op door dit mailtje te beantwoorden.
Bedankt voor je steun en vertrouwen in ons merk. We kunnen niet wachten om je kind blij te maken met de Nanabeebi kids bag!
PRE-ORDER DE KIDSBAG
HOME
SHOP
VIDEO REVIEWS
LET'S GET SOCIAL
Button Text
Custom
Tiktok
Need Help? View Guidelines Or Contact Us
Unsubscribe | manage preferences | View in Your Browser
NanaBeebi Schelphorst 77 Wieringerwerf, Noord-Holland 1771SM
✉️ Never Miss The Latest Emails From Nanabeebi.com

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊