Pre-order de NanaBeebi kidsbag en geniet van exclusieve voordelen

Waarom zou je nu pre-orderen?

Nanabeebi.com

Sent on 22 July 2023 03:00 PM

Text Summary Of This Email

Waarom zou je nu pre-orderen?
Gratis lunchbag
Als je nu een pre-order plaatst, ontvang je een GRATIS lunchbag bij je bestelling. Deze gesoleerde lunchbag houdt het eten en drinken van je kind vers en op de juiste temperatuur. Het is de perfecte aanvulling op de kinderrugzak en zorgt ervoor dat je kind altijd van een heerlijke maaltijd kan genieten
Extra korting
Wij willen je bedanken voor je vertrouwen en loyaliteit, daarom bieden we je een EXCLUSIEVE korting als je nu pre-ordert. Profiteer van deze speciale aanbieding en bespaar op je aankoop van de Nanabeebi kinderrugzak. We willen ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt en dat je kind de rugzak kan dragen waar ze al zo lang naar uitkijken.
Beperkte voorraad
De vraag naar de Nanabeebi kinderrugzak is enorm en de voorraad is beperkt. Door nu te pre-orderen, verzeker je jezelf van een exemplaar uit de eerste batch. We willen niet dat je teleurgesteld wordt als de rugzakken uitverkocht zijn. Zorg ervoor dat je kind niet achterblijft en reserveer hun nieuwe favoriete accessoire vandaag nog!
Wacht niet langer!
PRE-ORDER JOUW KIDSBAG
Ga naar onze website en plaats je pre-order voor de Nanabeebi kinderrugzak om van deze exclusieve voordelen te profiteren.
We kunnen niet wachten om je kind te zien stralen met hun nieuwe rugzak en lunchbag!
Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie?
Ons vriendelijke en deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
PRE-ORDER DE KIDSBAG
HOME
SHOP
VIDEO REVIEWS
LET'S GET SOCIAL
Button Text
Custom
Tiktok
Need Help? View Guidelines Or Contact Us
Unsubscribe | manage preferences | View in Your Browser
NanaBeebi Schelphorst 77 Wieringerwerf, Noord-Holland 1771SM
✉️ Never Miss The Latest Emails From Nanabeebi.com

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊