Pre-Order nu - NanaBeebi Kids Bag

PRE-ORDER NU:NanaBeebi Kids Bag

Nanabeebi.com

Sent on 18 July 2023 03:00 PM

Text Summary Of This Email

PRE-ORDER NU:NanaBeebi Kids Bag
Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij over de lancering van de Nanabeebi kids bag!
Dit is een herinnering dat de pre-orderperiode bijna ten einde loopt en dit is je kans om jouw exemplaar van deze fantastische kinderrugzak te reserveren.
Veiligheid, Stijl & Handigheid voor mijn Kids
PRE-ORDER DE KIDSBAG
Waarom zou je deze kans niet missen?
1. Exclusieve aanbieding: Als gewaardeerde klant heb je recht op een exclusieve korting op de Nanabeebi kinderrugzak. Dit is jouw kans om te profiteren van een speciale prijs die alleen beschikbaar is tijdens de pre-orderperiode.
2. Verzeker jezelf van een exemplaar: De vraag naar de Nanabeebi kinderrugzak is enorm en we verwachten dat de voorraad snel uitverkocht zal zijn. Door nu je pre-order te plaatsen, verzeker je jezelf van een exemplaar voordat de voorraad is uitverkocht.
3. Eerste levering: Als een van de eerste pre-order klanten, ben je gegarandeerd van een van de eerste leveringen zodra de productie is voltooid. Je hoeft niet te wachten tot anderen hun bestelling ontvangen voordat jij aan de beurt bent.
4. Exclusieve extra's: We hebben een aantal speciale extra's en verrassingen in petto voor onze pre-order klanten. Dit zijn exclusieve voordelen die je niet wilt missen!
Wacht niet langer en plaats vandaag nog je pre-order voor de Nanabeebi kinderrugzak. Het is eenvoudig en snel!
We willen je bedanken voor je vertrouwen in ons merk en we zijn verheugd om je binnenkort te voorzien van de ultieme kinderrugzakervaring. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.
Liefs,
Team NanaBeebi
HOME
SHOP
VIDEO REVIEWS
LET'S GET SOCIAL
Button Text
Custom
Tiktok
Need Help? View Guidelines Or Contact Us
Unsubscribe | manage preferences | View in Your Browser
NanaBeebi Schelphorst 77 Wieringerwerf, Noord-Holland 1771SM
✉️ Never Miss The Latest Emails From Nanabeebi.com

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊