F1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort: De laatste tickets voor het uitverkochte F1 weekend in Zandvoort vanaf €249,-!🏁

In samenwerking met Voetbalticketshop bieden wij hospitality-tickets aan voor het gehele Formule 1-weekend in Zandvoort.

Number1-voetbalreizen.nl

Sent on 26 May 2023 10:02 AM

Text Summary Of This Email

In samenwerking met Voetbalticketshop bieden wij hospitality-tickets aan voor het gehele Formule 1-weekend in Zandvoort.
Number1 Voetbalreizen
Scoor de laatste tickets voor het Formule 1 weekend in Zandvoort!
Voetbalticketshop
Tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 vanaf 249,-
Beleef de oranjegekte van de Formule 1 in Zandvoort live!
Hoewel dit evenement vrijwel direct was uitverkocht, bieden wij in samenwerking met Voetbalticketshop en Premium Sports Travel de laatste tickets aan voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix 2023. Voetbalticketshop biedt hospitality-tickets aan voor het gehele Formule 1-weekend. Van de twee vrije trainingen op vrijdag (Super Friday), de vrije training op zaterdagochtend, tot de kwalificatierace op zaterdagmiddag (Qualifying Saturday). En uiteraard het moment van de waarheid op zondag, Sunday Raceday. Ook de andere raceklasses die gedurende het gehele weekend voorbijkomen, zoals de Porsche Mobil 1 Supercup, Formule 3 en de W-Series zitten bij de hospitality-weekendtickets inbegrepen.
Check ons aanbod F1-arrangementen
Aftermovie
Aftermovie 2022
Tijdens het Formule 1 weekend in 2022 hebben we ruim 1.200 gasten in de watten mogen leggen. Onze gasten werden bij het treinstation in Zandvoort door onze gastvrouwen opgevangen en begeleid naar de beachclub om te genieten van een heerlijk ontbijt. Op zaterdag wist Tim Coronel de gasten te boeien met een presentatie waarin hij ons mee nam in de wereld van racedata. Zondag was het aan Jack Plooij om mooie anekdotes en in-site info te delen. Daarna was het aan Max om de gasten op het circuit te trakteren op de pole position en een dag later de winst. Om de dagen goed af te sluiten is er nog lekker gegeten, gedronken en gefeest bij Beachclub Gold.
Bekijk de aftermovie
Heineken Dutch Grand Prix
Nederlandse fans reizen de hele wereld over om hem in actie te zien en de kijkcijfers blijven maar stijgen. Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 heeft van velen in Nederland een racefan gemaakt. Op 25, 26 en 27 augustus reist de Formule 1 opnieuw af naar Zandvoort, dit mag je uiteraard niet missen! Bestel nu jouw tickets voor The Ultimate Race Festival: de beste coureurs ter wereld, optredens van diverse artiesten, een fanzone en uiteraard de aanwezigheid van diverse race-klasses. Scoor via Voetbalticketshop je kaarten voor de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort van 2023. Hier zal Max Verstappen van start gaan met startnummer 1 om zijn wereldtitel te verdedigen. Na het grote succes van de Nederlander tijdens de eerste en tweede editie van Zandvoort vindt in het laatste weekend van augustus de derde editie plaats.
Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023
Number 1 Voetbalreizen BV Julianaweg 141 JJ 1131DH Volendam KvK: 71771735 +31299 700 213
Facebook
Instagram
YouTube
Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. Je ontvangt deze e-mail omdat je met e-mailadres bij ons in het systeem staat. Wil je je afmelden, klik dan op onderstaande link. Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Number1-voetbalreizen.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊