Wanneer elke seconde telt, vertrouw je blind op Coros hardloophorloges

De meest betrouwbare trainingspartner voor onderweg

Runningdirect.nl

Sent on 11 May 2024 03:13 AM

Text Summary Of This Email

De meest betrouwbare trainingspartner voor onderweg
Bekijk online
Hardloopschoenen
Hardloopkleding
Hardloopsokken
Accessoires
Menu
Coros hardloopelektronica
Als gepassioneerde hardloper weet je dat elke seconde telt. Het gaat niet alleen om de afstand die je aflegt, maar ook om de inzichten die je onderweg krijgt. De hoogwaardige hardloophorloges en accessoiresvan Corosbieden niet alleen zeer nauwkeurige navigatietools, maar ook betrouwbare inzichten die je helpen je doelen te bereiken, of je nu traint voor je eerste 5K of je voorbereidt op een ultramarathon.
Horloges
Coros Apex Pro 2
Coros Apex 2 PRO
Dit ultralichte sporthorloge met touchscreen biedt ongevenaarde functies om je een uitstekend inzicht te geven in al je diverse runs. Dankzij de langere batterijduur van 45 uur kun je dag en nacht op dit horloge vertrouwen, waardoor je alle handige trainings- en herstelfuncties uitgebreid kunt meten.
Shop nu
Coros Apex 2
Uitgerust met geavanceerde GPS gidst de Coros Apex 2 je altijd weer terug naar huis. Dit robuuste horloge is ht ultieme horloge die functionaliteit en prestaties combineert. Met diepgaande inzichten helpt het je om te bepalen wanneer je kan pushen of juist rust moet nemen.
Coros Pace 3
De Pace 3 brengt je dichter bij ongekende prestaties, ongeacht je doel. Met het lichtgewicht ontwerp en nauwkeurige prestatie- en GPS-tracking, biedt dit uurwerk een breed scala aan informatie en betrouwbare navigatie die dag en nacht beschikbaar is.
Coros Pace 3 Silicone
Coros Pace 3 Nylon
Upgrade je gear met praktische accessoires. Kies voor variatie tussen je horlogebandjes voor een frisse look en voeg een koptelefoon toe.
Coros accessoires
Koptelefoons
Maak je run compleet
Voeding
De Loop van Leidsche Rijn
Op zondag 2 juni komt het Maximapark, het groene hart van Leidsche Rijn, tot leven met De Loop van Leidsche Rijn - het ultieme sportfeest voor alle leeftijden! Elk jaar trotseren talloze deelnemers uit de wijde omgeving van Leidsche Rijn - Utrecht de kilometers in het prachtige Maximapark, onder toeziend oog van enthousiaste toeschouwers. Het programma biedt verschillende opties, zodat zowel ervaren als beginnende lopers kunnen schitteren. Na afloop kun je ontspannen bij de diverse foodtrucks, genieten van muziek en de levendige sfeer.
Meld je snel aan, want wanneer je vr 13 mei voor de Loop van Leidsche Rijn of de gro-up Lint-Wurmpie run inschrijft komt jouw naam nog op je startnummer te staan. Schrijf je na 13 mei in dan krijg je een 'gewoon' startnummer.
Aanmelden
Gratis verzending vanaf 79
Op werkdagen voor 21.30 uur besteld, morgen in huis
Gemakkelijkretourneren
Gemakkelijk retourneren
RunningDirect
Bellen
0416 652803
E-mail
flagship store
Europaweg 503451 HG Utrecht
Blijf op de hoogte
Instagram
iDeal
PayPal
Mastercard
Visa
RunningDirect.nl
Privacy
Algemene Voorwaarden
Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Runningdirect.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊