Bristol & Ellemieke Vermolen zetten alleenstaande ouders in het ☀

Shoediscount.be Be

Sent on 21 March 2023 05:31 AM

Text Summary Of This Email

Bristol Logo
Lees online
Dag van de alleenstaande ouder
Bristol zet alleenstaande ouders mt hun kinderen in het zonnetje
Het aantal kinderen en jongeren dat opgroeit in een noudergezin blijft stijgen. Meer dan een derde van de alleenstaande ouders vindt het vandaag moeilijk tot zeer moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Als familieketen willen we er zijn voor iedereen. We streven naar een inclusieve, verdraagzame maatschappij en we houden niet van vooroordelen of taboes. Zeker niet wanneer deze misschien ook onze klanten treffen.Om noudergezinnen een extra hart onder de riem te steken, werd 21 maart bekroond tot Dag van de Alleenstaande Ouder. Een dag waarop we het harde werk van alleenstaande ouders eren en hen toejuichen bij het opvoeden van hun kinderen. Ook onze CEO, Elise Vanaudenhove, weet vanop de eerste rij hoe het is om een alleenstaande moeder te zijn.
Meer info
Ellemieke
Ellemieke Vermolen
De Nederlandse Ellemieke Vermolen ken je misschien wel als actrice, tv-presentatrice en schrijfster. Maar deze topvrouw heeft nog een ander supertalent! Zo is ze sinds enkele jaren een alleenstaande boys mom. Speciaal voor Bristol gaf ze een interview waarin ze uitlegt hoe zij het leven als alleenstaande moeder ervaart. We vroegen haar o.a. hoe zij als alleenstaande mama een balans creert en wat zij het allermooiste vindt aan het moederschap.
Bekijk 'm hier
Het perfecte paar
#hetperfectepaar
Enkel vandaag kan je genieten van een exclusieve aanbieding: bij aankoop van een paar sneakers voor volwassenen, krijg je een paar kindersneakers gratis*!
Sneakers dames
Dames 37 - 42
Verkrijgbaar in 2 kleuren
Sneakers heren
Heren 40 - 47
Sneakers tieners
Tieners 33 - 39
Sneakers kids
Kids 26 - 32
* Actie enkel geldig op de afgebeelde kindersneakers (ref. 10255634 en 10255635), bij aankoop van een afgebeeld paar sneakers voor volwassenen (ref. 10255675 en 10255636) op 21/03/2023, zolang de voorraad strekt.
Shop online
Onze winkels
Copyright 2023 Bristol - Euro Shoe Group | Alle rechten gereserveerd.Fouten in artikelaanbiedingen, teksten en prijzen voorbehouden.De juiste prijzen staan in de kassa.
Lochtemanweg 15, 3580 Beringen, Belgi
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Shoediscount.be Be

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊