Shop 1 paar sneakers en krijg 1 paar gratis!

Shoediscount.be Be

Sent on 25 March 2024 10:10 AM

Text Summary Of This Email

Bristol Logo
Lees online
sneaker actie
Gratis paar kinderschoenen voor onze solo heroes!
Vorige week was het Dag van de Alleenstaande ouder. Om alle solo heroes een extra hart onder de riem te steken, scoor je nog t.e.m. donderdag 28/03 een gratis paar kindersneakers bij aankoop van een paar sneakers voor volwassenen!
Lees meer >
Deelnemende sneakers:
Lage sneakers
26 - 32
Shop
33 - 39
33 - 36
40 - 46
37 - 41
kinderboek
Wauw, jullie bestelden al massaal ons kinderboek! Wil jij n van de laatste 150 exemplaren ontvangen? Bestel dan nu de sneakers uit bovenstaande actie en ontvang ons kinderboek Het perfecte (on)paar gratis bij jouw bestelling!
Lees hier het kinderboek >
Guidebook
Wist je dat meer dan n op drie huishoudens in Belgi het intussen met n ouder moet doen? Bristol zette een onderzoek op poten en verzamelde heel wat inzichten rond alleenstaande ouders en hun kinderen. Een mooie, oprechte ode aan de veelzijdigheid, kracht en ook de kwetsbaarheid van deze solo heroes en hun straffe kroost.
Lees ons guidebook >
Shop online
Onze winkels
Copyright 2024 Bristol - Euro Shoe Group | Alle rechten gereserveerd.Fouten in artikelaanbiedingen, teksten en prijzen voorbehouden.De juiste prijzen staan in de kassa.
*Opgelet bij online bestellingen worden je loyalty punten pas toegevoegd aan je account van zodra je pakje bij ons vertrekt.
Lochtemanweg 17, 3580 Beringen, Belgi
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Shoediscount.be Be

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊