Breng jouw huid in balans & bestel met korting

Spotler Group

Sent on 31 October 2023 02:57 PM

Text Summary Of This Email

20%
lees online
Lookx
make up skincare NieuwBlog
Breng jouw huid in balans
LOOkX ontwikkelt cosmetica voor de Everchanging Skin die cht werken, altijd. Wij gunnen iedereen een huid die in de beste conditie is. Ongeacht levensfase, lifestyle, mood of andere omstandigheden. Want een gezonde huid straalt en geeft zelfvertrouwen. Is jouw huid uit balans? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Denk aan stress, de overgang en hormonen. Je herkent een huid uit balans aan roodheid, irritaties en dehydratatie, maar ook bijvoorbeeld aan pigmentvlekken. Om je huid weer in balans te brengen, hebben wij voor jou de Balance lijn ontwikkeld. Deze producten herstellen de huidbarrire, waardoor je huid niet meer aan de buitenkant verklapt hoe je je van binnen voelt. Ook de Balance producten shop je tijdens de LOOkX Koopdagen met 20% korting. Je hebt geen code nodig om je korting te claimen.
Koop nu
Balance oil 5 ml
Balance oil brengt elke huid in balans! Kalmeert, herstelt, werkt anti-aging en hydrateert. Bij dagelijks gebruik vormt de olie een beschermend schild op de huid, waardoor jouw huid minder gevoelig wordt voor schadelijke invloeden van buitenaf en stress van binnenuit.
19,50
15,60
SHOP nu
Balance Cream 50 ml
Deze ontgiftende en kalmerende detox-formule zit vol ingredinten die de huid (weer) in balans brengen, en zorgen dat jouw huid het daarna zelf zo kan houden. Fase 1: in balans brengen. Fase 2: huid die zichzelf kan beschermen tegen externe factoren die droogheid, irritatie en veroudering veroorzaken.
59,00
47,20
Facebook
Instagram
Youtube
UitschrijvenProfiel bewerken Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Spotler Group

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Spotler Group