Een frisse voorjaars make-up 💄

Dankzij deze trends

Spotler Group

Sent on 14 May 2024 12:50 AM

Text Summary Of This Email

dankzij deze trends
lees online
Lookx
make up skincare NieuwBlog
Beste ideen voor een frisse voorjaars make-up
Een gedurfde blush, tweekleurige lippenstift en kleurrijke eyeliners zijn, volgens insiders, de trends voor dit voorjaar. Op de catwalks van London, New York en Milaan waren de kleurrijke pigmenten op de penselen van visagisten niet te missen. En het blijkt dat het inruilen van de nude tinten voor de kleuren rood, geel of roze er minder schokkend uitziet dan je zou denken.
Veel van onze favoriete make-uplooks van dit seizoen zijn verfrissend draagbaar - en zeker niet alleen geschikt voor de catwalk. We lichten er een paar voor je uit!
ontdek alle trends
Skinimalism
Een frisse, stralende look is wat we hierbij nastreven, waarbij we onze oog- en lip make-up zo natuurlijk mogelijk houden. Een sleutelproduct om deze look te bereiken is de LOOkX Tinted lip serum Nude. Dit getinte lipserum is een kruising tussen een lipgloss en lippenbalsem, biedt lichte dekking en een glanzend effect.
21,50
SHOP nu
Rode gekte
In 2024 gaan we namelijk nog steeds massaal voor rood, maar zijn ook de donkere tinten welkom. Lippen, ogen, blush, nagels: alles mag rood in 2024. Een perfect product om deze trend te omarmen is LOOkX Lipstick No. 87 Woman in red matt.
20,00
shop nu
Soft glam
Bij de barely there look draait alles om subtiele, glowy make-up, waarbij je moet denken aan een mooie highlighter, lichte oogschaduw en een lippenbalsem. Laat overal waar je gaat sprankelingen achter met de LOOkX Glamgirl highlighter. Geeft je een mooie frisse glow en accentueert je sterke punten.
27,00
Statement liner
Onze eyeliner kan niet gek genoeg. Overdreven lange eyeliner, opvallende kleuren en zelfs 3D-eyeliner zagen we voorbijkomen, wat duidelijk maakt dat het niet gek genoeg kan. Het product dat perfect bij deze trend past, is de LOOkX Exclusive eyeliner No. 07 Deep black matt: het zet gemakkelijk een strakke lijn of laat je in een handomdraai smokey eyes creren.
Facebook
Instagram
Youtube
UitschrijvenProfiel bewerken Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Spotler Group

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Spotler Group