Het is nog steeds Black Friday Week...

Pak deze korting

Spotler Group

Sent on 25 November 2023 03:00 PM

Text Summary Of This Email

pak deze korting
lees online
Lookx
make up skincare NieuwBlog
je hebt nog heel even...
Heb jij een uitgebreide skincare routine? Doe deze dan niet tekort door vervolgens make-up aan te brengen die de porin verstopt en de huid uitdroogt. Dat is zonde! LOOkX make-up is een verlengstuk van de skincare lijn en bevat niet alleen hydraterende en anti-aging ingredinten, maar ook vitamines en UV-filters in een stabiele vorm n in effectieve percentages. Tijdens Black Friday Week shop je een selectie LOOkX make-up met korting tot wel 50%!
shop met korting
Magic glow primer
Dit product kun je gebruiken als eyeshadow primer, highlighter en all over glow (meng een druppel met je foundation of cream). De (eyeshadow) primer met liquid to powder technologie is waterproof, longlasting (tot wel 16 uur), heeft een verzorgende, anti-ageing werking & is makkelijk in gebruik.
23,50
16,45
SHOP nu
Mascara Ultra wear
Maak al je wimperdromen waar met LOOkX Mascara Ultra wear. Deze mascara trakteert de wimpers op een natuurlijke krul, diepzwarte kleur, glanzende finish, optimale separatie en veel volume zonder uit te lopen. Bovendien blijven je wimpers sterk, gezond en soepel.
26,50
22,52
Lipgloss No. 31 Natural lady pearl
Lipgloss die niet plakt en tot wel 3 uur lang mooi blijft zitten. LOOkX Lipgloss No. 31 Natural lady pearl+ heeft een ultra glanzende finish en zorgt voor optisch vollere lippen dankzij toegevoegde parelpigmenten. Je lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering.
21,00
14,70
Exclusive eyeliner No. 07 Deep black matt
Zet gemakkelijk een strakke lijn of creer smokey eyes in een handomdraai. LOOkX Exclusive eyeliner No. 07 Deep black matt heeft een extreem zachte textuur die in n applicatie dekt, waarna je de eyeliner direct kunt vervagen en blenden. Bovendien is de formule waterproof en blijft min. 14 uur perfect zitten, zonder uit te lopen.
21,50
18,27
Lipstick No. 205 Nude matt
LOOkX Lipstick No. 205 Nude matt heeft een matte finish, en is optimaal dekkend en longlasting zonder een droog gevoel achter te laten. Je lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering.
20,00
14,00
Facebook
Instagram
Youtube
UitschrijvenProfiel bewerken Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Spotler Group

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Spotler Group