Het perfecte kerstcadeau: LOOkX Anti-aging power trio

Spotler Group

Sent on 17 December 2023 09:45 AM

Text Summary Of This Email

extra voordelig
lees online
Lookx
make up skincare NieuwBlog
Nieuw: anti-ageing trio
Wist je dat de huid rondom de ogen en in de hals jouw echte leeftijd het beste kunnen verraden? Dit komt omdat deze huid extra gevoelig is en sneller de eerste tekenen van huidveroudering laat zien. Pak deze gebieden effectief aan met het anti-aging power trio: Reshaping neck & jaw cream, Retinol2ndG eye rescue n het Sculpting magnetizing beauty device.
Ontvang tijdelijk de Sculpting magnetizing beauty device ter waarde van 23,00 er gratis bij. Hiermee behaal je een nog beter resultaat. Houd jij de set zelf of geef je 'm cadeau?
shop anti-aging trio
Anti-aging power trio
Deze set bestaat uit de NIEUWE Reshaping jaw & neck cream, de Retinol2ndG eye rescue en GRATIS Sculpting magnetizing beauty device.
140,00
117,00
SHOP nu
Reshaping neck & jaw cream 50 ml
Je hebt een uitgebreide dagelijkse beautyroutine, maar verzorg je ook het gebied van de kaaklijn, nek en decolle? Voeg de Reshaping neck & jaw cream toe aan je beautyroutine en ga voor een jeugdige look met strakke contourlijnen. De reshaping cream is speciaal ontwikkeld om de dubbele kin en overtollig vet te verminderen, de kaaklijn te verfijnen en de verslapte huid in hals te liften. De gelachtige textuur geeft bovendien een fris en verkoelend effect en geeft direct na gebruik een verhelderende teint!
69,00
Retinol2ndG eye rescue 10 ml
Deze redder in nood beschermt de tere huid rondom je ogen. Rimpels worden verminderd, donkere kringen en vochtophopingen aangepakt, en je huid wordt zachter, gladder en elastischer.
48,00
Facebook
Instagram
Youtube
UitschrijvenProfiel bewerken Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Spotler Group

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Spotler Group