Ontvang 10% korting 🤩

Op deze award FINALIST

Spotler Group

Sent on 17 April 2024 12:53 PM

Text Summary Of This Email

op deze award FINALIST
lees online
Lookx
make up skincare NieuwBlog
Pure beauty global awards finalist 2024!
Spannend nieuws! DeLOOkX Reshaping neck & jaw creamis genomineerd als finalist bij de Pure Beauty Global Awards 2024! Dit is een enorme eer en een ware erkenning aan de kwaliteit van ons effectieve product. De Pure Beauty Global Awards vormen een jaarlijks hoogtepunt in de beauty-industrie, waar de beste en meest innovatieve producten van over de hele wereld in de spotlight worden gezet. Deze awards worden wereldwijd erkend als een maatstaf voor kwaliteit en effectiviteit binnen de beauty-sector. De beoordelingscriteria zijn streng en de normen die worden gehanteerd zijn uitzonderlijk! In de categorie Best Skin Care Icon heeft de LOOkX Reshaping neck & jaw cream de aandacht getrokken als een van de meest opvallende en iconische huidverzorgingsproducten van dit moment. Om te vieren dat onze crme genomineerd is als finalist shop je de Reshaping neck & jaw cream met10% korting tot en met 30 april! Dit is de perfecte gelegenheid om het genomineerde product zelf te ervaren en te zien waarom het zo speciaal is. Mis deze kans niet en vier samen met ons deze mijlpaal. Profiteer nu en ervaar het zelf!
shop de crme
Reshaping neck & jaw cream
Deze crme is speciaal ontwikkeld om de huid van de nek en kaaklijn te verstevigen en strakker te maken. De crme heeft een gelachtige textuur die zorgt voor een fris en verkoelend effect, en maakt de huid direct na het aanbrengen helderder.
69,00
62,10
SHOP nu
Veelgestelde vragen (FAQ)
Voor welk huidtype is deze crme geschikt? Deze crme is geschikt voor alle huidtypen. Het bevat 90% natuurlijke ingredinten en is vrij van parabenen en minerale olin. Bovendien is het veganistisch, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd, wat het een ideale keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar clean beauty-producten. Wat merk ik bij het gebruik van deze crme? - 85% zegt minder zichtbare rimpels in de nek te ervaren - 90% zegt dat de gezichtscontouren zijn versterkt - 90% zegt dat de huid in de nek en decollet zachter is - 90% zegt dat de huid steviger en soepeler is Wat zijn de belangrijkste ingredinten en hoe werken ze samen? Teunisbloem plant stamcel extract, dat heeft een dubbele werking tegen verslapping van de huid en het behoud van elasticiteit. Daarnaast bevat het een mix van extracten van de Paradijsvogelstruik en Elkhorn-zeewier, die samen zorgen voor een liftend effect. De toevoeging van citroenzuur en biotine verlaagt de rijpingssnelheid van pre-adipocyten, stimuleert lipolyse (vetverbranding) en vermindert het lipidenniveau in vetcellen, wat bijdraagt aan het verminderen van een dubbele kin en overtollig vet rond de kaaklijn en hals. Hoe kan ik profiteren van de korting die wordt aangeboden? Ga naar www.lookx.com, plaats de LOOkX Reshaping neck & jaw cream in je winkelmandje en de korting wordt automatisch toegevoegd!
Facebook
Instagram
Youtube
UitschrijvenProfiel bewerken Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Spotler Group

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Spotler Group