48-UURS DEAL! ⏰ 2/3 dgn HILTON Düsseldorf + ontbijt €44,50 p.p.! 😱

Traveldeal.be

Sent on 26 June 2024 10:21 AM

Text Summary Of This Email

spacer
Beperkt beschikbaar, OP=OP!
Bekijk alle deals| Bekijk de webversie| Meld je af / Dsinscription
Traveldeal
Leukste deals
Verrassende reisparels
7 dagen p/wk bereikbaar<
7 dagen p/wk bereikbaar
Hilton Dsseldorf
Luxe Hilton Dsseldorf: slechts 48 uur te boeken!
Stel je voor, samen winkelen in d modestad van Duitsland en vervolgens heerlijk ontspannen in een restaurantje of caf langs de Rijnoever. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is Dsseldorf de perfecte bestemming! Je overnacht in een prachtig Hilton hotel dicht bij de Rijnpromenade. Door de ideale locatie van dit hotel kun je genieten van de rust n van de levendige sfeer in de stad. Ga op ontdekkingstocht en maak samen een mooie wandeling of fietstocht langs de Rijn en ontdek de prachtige parken van de stad.Waarom is dit een goede deal
1, 2 of 3 overnachtingen
Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
Inclusief gratis parkeren (o.b.v. beschikbaarheid)
Tramhalte op loopafstand van het hotel
Maak een wandeling of fietstocht langs rivier de Rijn
Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Tip: bezoek de Aldstadt of de Rheinturm
Deze aanbieding met de spectaculaire prijs van 44,50 is slechts 48 uur te boeken! (t/m donderdag 27 juni) Wacht niet te lang, want voor de kamers geldt; OP=OP!
Boek hier
Ontdek het Stadtstrand
Een vleugje vakantiesfeer ligt aan je voeten: het Stadtstrand, een kunstmatig aangelegd strand aan de oevers van de Rijn, biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonnestralen. Zet je voeten in het zand, geniet van een verfrissend drankje en laat de vakantiekriebels spontaan opkomen.
Cultuur en Kunst
Dsseldorf staat bekend om zijn rijke culturele scene. De stad herbergt tal van musea, theaters en kunstgalerijen, zoals het Museum Kunstpalast en de Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen.
Culinair Dsseldorf
Dsseldorf is een culinaire hotspot die bekend staat om zijn gevarieerde eetgelegenheden en lokale specialiteiten. De stad biedt een breed scala aan restaurants, van traditionele Duitse brouwerijen waar je het beroemde "Altbier" kunt proeven tot verfijnde internationale keukens.
Bekijk alle deals
Wat vond je van deze mail?
Laat het ons weten!
iDeal
Mastercard
Maestro
Paypal
Visa
Bancontact
Bookit. Het leukste reisbedrijf
Drom boek je bij Traveldeal.
7 dagen per week bereikbaar
7 dagen p/week bereikbaar
Vraag of hulp nodig bij je boeking?Neem contact met ons op!
Bel 038 - 081 966
Stuur ons een e-mail
Trustpilot
Je ontvangt dit bericht omdat je met bent ingeschreven voor de Traveldeal nieuwsbrief. Voeg toe aan je contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt. Indien je deze mail niet meer wilt ontvangen klik dan op afmelden. Traveldeal.be is een Bookit brand. Ons adres is Olympisch Stadion 37, 1076 DE, Amsterdam, Nederland.(I) De prijzen zijn per persoon per arrangement op basis van tweepersoons bezetting of per accommodatie tenzij anders vermeld, excl. servicekosten (19,95, ongeacht de reisduur) en toeristenbelasting. Eventuele toeristenbelasting dient ter plaatse te worden voldaan. Een indicatie hiervan staat vermeld op de website en de kassabon.Onze website wordt elke 5 minuten ververst, 24-uur per dag, zeven dagen per week. Onder voorbehoud van eventuele technische storingen.Zie voor meer informatie onze voorwaarden. Typefouten zijn voorbehouden. Privacy statement|Frequentie wijzigen|Tijdelijk pauzeren|Afmelden/Dsinscription|Online versie
✉️ Never Miss The Latest Emails From Traveldeal.be

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊