Wij zijn jarig🎁 en wij gaan trakteren

Wij bestaan dit jaar 10 jaar. U weet dat we u dit jaar af en toe verrassen met een cht kado.

Vanonzeboer.nl

Sent on 14 June 2024 04:19 AM

Text Summary Of This Email

Wij bestaan dit jaar 10 jaar. U weet dat we u dit jaar af en toe verrassen met een cht kado.
Wij zijn jarig en wij gaan trakteren
Wij bestaan dit jaar 10 jaar.
U weet dat we u dit jaaraf en toe verrassen met een
cht kado.
Vandaag geven wij ueen fraai, kwalitatief zeer goede messenslijper. Handig voor het onderhoud van o.a. het Sabatier mes dat u wellicht onlangs heeft ontvangen.
Ontvang 10% korting neen extra kado
Code: lekkere korting
Hoe hou ik 'm scherp!
Deze vraag horen wij vaker sinds mensen een Sabatier mes hebben gekocht of kado hebben gekregen. Wij hebben d oplossing!
Bestelt u dit weekend dan ontvangt ueen Luxe Messenslijper kado. Gratis en voor niets zolang de voorraad strekt!U hoeft hier niets voor te doen, het komt vanzelf met uw bestelling mee. Het is niet zomaar een messenslijper, uit een uitgebreid onderzoek komt deze slijper als beste messenslijper van 2024 naar voren.
Deze messenslijper kan in 3 standen gebruikt worden en slijpt naast al uw messen ook de scharen. Het apparaat werkt niet op stroom of batterijen dus ligt altijd klaar voor gebruik.
Of u zelf wel een mes kunt slijpen?
Geen probleem, slijpen kunt u prima zelf! U hoeft er echt niet zo handig voor te zijn, iedereen kan het. Al na een paar keer slijpen, wordt het gebruik van dezeslijper een gewoonte omdat u gelijk merkt dat door een scherp mes te gebruiken het vlees (en andere produkten) dat u snijdt slechtsminimaalbeschadigt raken en zo alle smaakvolle sappen in het product blijven.Onmisbaar, wanneer u er eenmaal mee heeft gewerkt.
Heeft u al eens een Sabatier mes kado gekregen of gekocht dan is dit een perfect instrument om ze beter te verzorgen.
Stel zelf uw pakket samen
Biefstuk, biefstuk en biefstuk
Ze zijn er in verschillende soorten, n daarvan is de diamanthaas.Heeft u die als eens klaargemaakt? Het is samen met de tournedos het meest malse deel van het rund, dit komt omdat er geen vet en bindweefsel in zit. Diamanthaas is een geweldig stuk vlees dat erg makkelijk te bereiden is.
Wanneer u een vlijmscherp mes heeft kunt u de diamanthaas aan 1 stuk bereiden en mooi in plakken gesneden serveren, een lust voor het oog en erg lekker.
Op de BBQ en/of Pan-Oven
Breng eerst het vlees op kamertemperatuur, altijd belangrijk. Daarna kruiden naar smaak.
Leg het vlees op een voorverwarmde BBQ,125C indirecte verhittingen breng het tot een kerntemperatuur van 52C wanneer u van medium rare houdt.
Haal het vlees van de BBQ en laat even rusten in aluminiumfolie
Breng nu de BBQ temperatuur naar 250 C
Het folie mag eraf,let op: nu het vlees in 1 min. op de BBQrondom bruinen.
Bij gewenste kleur haalt u het vlees van de BBQ nu 10 min. laten rusten in folie
Na 10 minuten is het tijd om de diamanthaas aan te snijden. Dit doe u met een scherp mes, om mooie 'ongehavende' plakken te krijgen. Let wel u snijdt tegen de draad in. (zie bloghoe dat moet)
Verhit de pan en schroei de diamanthaas rondom dicht tot er een mooie bruine kleur is ontstaan.
Plaats het vlees vervolgens gedurende 6 tot 8 min.in een voorverwarmde oven op een temperatuur van 180 C. breng de kern van het vlees naar eenideale kerntemperatuur die ligt tussen de 49-52C. Haal het vlees uit de oven en bewaar in aluminiumfolie.
Na 10 min.is het tijd om de diamanthaas aan te snijden.
Weekaanbiedingen
Als de zon het niet doet, zorgen wij er wel voor!
Varkens, ik vindt ze absoluut de leukste dieren van de boerderij. De reden om ze 'in het zonnetje' te zetten.
Sinds het begin van ons 10 jarig bestaan werken wij al nauw samen met Erik en zijn vrouw Paula. Beide zijn het gepassioneerde innovatieve boeren die samen met hun medewerkers kijken hoe de boerderij zo duurzaam mogelijk en naar wensen ook van burgers kan functioneren. Het is belangrijk om nieuwe ideen en ambities samen met consumenten en burgers te ontwikkelen. Dat is het beste voor iedereen, mens n dier.
De scharrelvarkens VanOnzeBoer hebben van 'kinds af aan'een luxe leven. Helemaal wanneer we dit vergelijken met het overgrote deel van deNederlandsevarkens diehet vele in Nederland verhandelde vlees leveren. De varkens van onze boer leven buitenen hebben genoeg te scharrelen. Ze genieten van dezeen van ruimte in deweide meteen heus zand-strand en zwemvijver. Zelfs gebruik van een waterbar behoort tot de mogelijkheden, je zult als varken maar maar dorst hebben.
Omdat varkens werkelijk alles eten, omnivoor zijn, zorgen zij ervoor dat overgebleven reststromen van de plaatselijke supermarkten goed benut worden. Denk aan groenten, fruit wortels en paddenstoelen deze worden door de weide gestrooid en naar wens gegeten.
Wanneer u nog nooit varkensvlees heeft gegeten van scharrelvarkens die hun hele leven buiten hebben geleefd dan kan ik u zeggen dat het u enorm zal verbazen wat een verschil dit maakt. Het is niet te vergelijken met gangbaar varkensvlees dat u koopt in de supermarkt of bij menig slagerij.
Puur varkensvlees zonder toevoegingen is smaakvol, mals en heeft met een mooie bite.
Luxe vleespakketten
Varkensvlees is fantastisch
Het ene stukje varkensvlees is weer totaal anders dan het andere.Een mooi krokant geroosterd stuk buikspek, een mooi recept met varkenshaas en pistachenootjes of ouderwets lekkere karbonade.Allemaal verschillend in textuur en smaak en toch afkomstig van hetzelfde dier.
De mogelijkheden zijn bijna oneindig
Wat dacht u van een eigen gemaakte Babi Pangang? Bij dit gerecht denkt u misschien dat u wel een tijdje aan het koken bent, maar niets is minder waar. Babi Pangang maken is vooral een kwestie van het vlees goed lang laten marineren. Het liefst een nacht, maar een paar uur is ook goed hoor!
Het daadwerkelijk roosteren van Babi Pangang duurt niet lang. De saus kunt u trouwens ook van te voren maken en daarna alleen even opwarmen. Babi Pangang vraagt om een goed stukje vlees, en laten wij dit nu hebben, Het scharrelvarkensvlees VanOnze(eigen)Boer. Daar wordt het een stuk lekkerder van.
BBQ assortiment
Witte Borsjt (bialy barszcz)
De EK voetbal begint deze week. Eerlijk gezegd ben ik niet een voetbalfan te noemen maar wanneer heel Nederland oranje kleurt, doe ik wel een beetje mee. Dat is bij Huub, onze zoon Duncan en opa, de mannen bij mij thuis, wel anders. Ik draag een steentje bij door iedere week een recept te maken uit het land waartegen het Nederlands elftal speelt. Dit lijkt me een leuk idee. Dus beginnen we met Polen!
Deze Poolse maaltijdsoep wordt traditioneel gegeten tijdens het Paasweekend maar is altijd lekker. Deze soep representeert een aantal ingredinten die doorgaans in een Poolse Paasmand zitten. In Polen worden Paasmanden gezegend tijdens het paasweekend, een gebeurtenis dat stamt uit het begin van de 15e eeuw. En elk product in de paasmand heeft een speciale betekenis.
Enkele voorbeelden.
Spek staat symbool voor de overvloed van Gods genade.
Paasbrood symboliseert Christus, het Brood des Levens.
Boter of andere zuivelproducten als kaas vieren het einde van de vastentijd en de rijkdom van redding.
Recept: recept voor witte borsjt (bialy barszcz)
Ambachtelijke vleeswaren
Stap 1Kies eenpakket of stel er zelf een samen, druk op"Bestel Nu"
Stap 2Druk op"Bestelling afronden"en doorloop de aangegeven stappen
Stap 3Vul de code Lekkere Korting in en vergeet niet"activeer code"!!
Er kan maar van 1 actie of actiecode per bestelling gebruik gemaakt worden.
De actie is geldig t/m 17-06-2024
Fijn weekend, Huub en Kirsten
Deze mail is voor .
Samen een korte keten
VanOnzeBoer.nl Textielstraat 13 7483 PC Haaksbergen
E-mail:
Telefoon:
053 - 436 71 12
Volg ons via
Bezoek VanOnzeBoer.nl voor (h)eerlijk vlees uit Twente!
U ontvangt deze e-mail omdat u geabonneerd bent of een bestelling hebt geplaatst via n van onze websites. U kunt zichuitschrijvenof uw voorkeuren aanpassen.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Vanonzeboer.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊