10% på alle eteriske oljer 🧘

Utforsk fordelene med aromaterapi for avslapning og velvre

VitaminX

Sent on 06 May 2024 05:15 AM

Text Summary Of This Email

Utforsk fordelene med aromaterapi for avslapning og velvre
Fri frakt over 599,- Rask levering
N fr du 10% rabatt p alle eteriske oljer
Hvorfor br du bruke eteriske oljer?
Hei !
N fr du 10% rabatt p hele vrt sortiment av eteriske oljer! Eteriske oljer er en fantastisk mte tilfre naturlige dufter og fordeler til din velvre-rutine. Enten du er ny i aromaterapi eller allerede er en erfaren bruker, har vi over 40 ulike oljer velge mellom. Her er noen grunner til hvorfor eteriske oljer br bli en del av din daglige velvre:
Reduser stress og fremme avslapning
Eteriske oljer som lavendel og bergamott er kjent for sine beroligende egenskaper. De kan hjelpe med redusere stress og skape en rolig atmosfre, perfekt for avslapning etter en lang dag. Prv bruke dem i en diffusor eller i badevannet for nyte deres avslappende dufter.
Boost energien din
Peppermynte og sitron er oppkvikkende oljer som kan gi deg et energiboost og forbedre fokus. Disse oljene er ideelle for bruk om morgenen eller nr du trenger litt ekstra energi gjennom dagen. Bare legg noen drper i en diffusor eller p et lommetrkle og inhaler den forfriskende duften.
Forbedre mental helse
Aromaterapi med eteriske oljer kan ha en positiv innvirkning p mental helse. Oljer som bergamott kan bidra til redusere angst og fremme bedre humr. Dette gjr eteriske oljer til et flott verkty for hndtere stress og flelsesmessig belastning.
Sttt svnkvaliteten din
Lavendel og kamille er populre valg for forbedre svnkvaliteten. De hjelper til med fremme avslapning og kan gjre det lettere sovne. Du kan bruke dem i en diffusor p soverommet eller blande dem med en baseolje og massere p fttene fr sengetid.
Klikk her for se hele vrt utvalg av eteriske oljer.
Med over 40 ulike eteriske oljer velge mellom, har vi noe for enhver smak og preferanse. Dra nytte av vr 10% rabatt og finn din favorittolje eller prv noe nytt.
Vi nsker deg en fantastisk uke
Med vennlig hilsen,
vitaminX-teamet
Kampanjen gjelder til og med 19. mai 2024
Lr hvordan inositol kan sttte metabolsk helse og mental velvre. Dette kosttilskuddet er kjent for kunne hjelpe med insulinresistens, PCOS, diabetes, stress og depresjon. Finn ut hvordan inositol kan vre et naturlig tilskudd for bedre helse.
Hva er Inositol?
Klikk HER for lese mer!
Hvordan kan aromaterapi sttte bedre humr og mental helse?
Aromaterapi for bedre humr og mental helse
Lr hvordan eteriske oljer og aromaterapi kan forbedre din mentale helse og lfte humret. Oppdag oljer som lavendel, peppermynte og sitron, og finn ut hvordan de kan redusere stress og fremme avslapning.
Klikk HER for lese mer.
vitaminX
Adresse: stre gt 21, 2317 HAMAR
E-post:
Tlf: +47 62 78 28 90
Nettside
Du mottar denne e-posten fordi du er pmeldt vr e-postliste.
Dine opplysninger | Avmelding | pne i nettleser
✉️ Never Miss The Latest Emails From VitaminX

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊