M2 in de Mac mini en de MacBook Pro 14" en 16" versies!

Geluid zoals het hoort: de nieuwe HomePod

YourMacStore

Sent on 19 January 2023 10:40 AM

Text Summary Of This Email

Geluid zoals het hoort: de nieuwe HomePod
logo YourMacStore
iMac
MacBook
Refurbished
Aanbiedingen
Beste klant,
Het is weer zover, Apple heeft deze week weer haar nieuwste producten gentroduceerd. Zo is de M2 chip nu ook terug te vinden in de 14" en 16" versies van de MacBook Pro, maar ook in de nieuwste versie van de Mac mini. En last but not least heeft Apple ook een nieuwe HomePod gentroduceerd!
Absolute krachtpatsers!
Met M2 Pro of M2 Max is MacBook Pro krachtiger en energiezuiniger dan ooit. De prestaties zijn fenomenaal, ook zonder netstroom, en de batterij gaat nu nog langer mee. En met een adembenemend Liquid Retina XDR-display en alle poorten die je nodig hebt, is dit een prolaptop die zijn weerga niet kent. Beter dan dit wordt het niet!
Bestel nu, beschikbaar vanaf 24 januari!
Geluid zoals hethoort.
Maak kennis met de gloednieuwe Apple HomePod, het ultieme op het gebied van home audio entertainment! Met de HomePod geniet je van een kraakheldere geluidskwaliteit, zelfs in de grootste kamers. Dankzij de adaptieve equalizer kan de HomePod het geluid automatisch aanpassen aan de grootte en vorm van de kamer. Bovendien wordt de HomePod geleverd met Siri-integratie, zodat u uw muziek en andere taken kunt bedienen met spraakopdrachten. Met zijn slanke ontwerp ziet HomePod er geweldig uit in elke kamer en past hij bij de inrichting van uw huis. Ervaar de toekomst van home audio entertainment met de gloednieuwe Apple HomePod!
Bestel nu, beschikbaar vanaf 3 februari!
M2. Maximale kracht, mini formaat!
De Mac mini M2 is een betaalbare krachtpatser die alles wat je zoekt in een Mac samenpakt in een vierkante body van maar 19,7 centimeter. Sluit er je eigen display, toetsenbord en muis op aan en je bent klaar voor het grote werk. Koop de Mac mini nu bij YourMacStore - scherp geprijsd en met gratis verzending!
Shadow
Wil je geen emails meer ontvangen? Klik dan hier.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
✉️ Never Miss The Latest Emails From YourMacStore

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From YourMacStore