10% Kassakorting op het hele assortiment!

Gebruik kortingscode: VADER10 bij het afrekenen.

BD Store

Sent on 09 June 2024 03:00 PM

Text Summary Of This Email

Gebruik kortingscode: VADER10 bij het afrekenen.
Bekijk de webversie
Cadeautips voor Vaderdag!
BesteKlant,
Maak nog snel gebruik van de kortingscode: VADER10 voor 10% kassakorting op het hele assortiment. Wees er snel bij!Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we weer wat mooie merken onder elkaar gezet om je vader blij mee te maken!
10% KASSAKORTING OP ALLES MET KORTINGSCODE: VADER10
Bekijk onze cadeautips pagina om wat inspiratie op te doen. Hier staan alle cadeauartikelen uit ons assortiment, makkelijk in n overzicht.Vergeet niet af te rekenen metde kortingscode: VADER10 om je 10% kassakorting te pakken!
Bekijk alle cadeautips
Geef je vader het ultieme comfort en ondersteuning tijdens zijn wandelingen met Falke wandelsokken als cadeau voor Vaderdag. Deze hoogwaardige sokken zijn gemaakt van ademende materialen die de voeten fris en droog houden, zelfs tijdens de langste tochten. Bovendien bieden ze extra demping en een perfecte pasvorm.
Bekijk alles van Falke
Op 5 juli 1983 werd de Leatherman Tool Group Inc. opgericht. De Leatherman Pocket Survival Tool (PST) was het eerste model van Leatherman. Leatherman maakt ondertussen modellen voor allerlei verschillende beroepen en hobby's. Leatherman multitools zijn zo goed dat er maar liefst 25 jaar garantie gehanteerd wordt. Kortom, een cadeau wat je krijgt voor het leven.
Bekijk alles van Leatherman
De Big Larry 3 van NEBO is de perfecte zak- en werklamp combinatie voor de klussende vaders. De Lamp beschikt over een hoogwaardige geanodiseerde aluminium constructie, deze oogt niet alleen aantrekkelijk, maar is ook nog eens erg robuust. Verder zorgt de rubberen greep voor extra grip in alle omstandigheden. De Big Larry 3 heeft een C.O.B. led aan de voorzijde en een spot LED aan de bovenkant. Afgemaakt met een stevige magneet in de voet waardoor je de Big Larry 3 kan neerzetten of ophangen op ieder magnetisch oppervlak.
Bekijk alles van NEBO
Voor alle vaders die fanatiek visser zijn hebben we ook leuke artikelen op de website staan. Profiteer van de leuke acties op de website of kom eens langs in onze winkel in Middelburg voor advies op maat!
Bekijk de Hengelsport
Ga Direct Naar SALE Pagina
BD Store Middelburg
SCHOENEN> KAMPEREN>OUTDOORKLEDING>HENGELSPORT> MERKEN >SALE
Gratis verzending vanaf 75.00 60 Dagen retourrecht Winkel in Middelburg Snelle levering 2 Jaar garantie
Logo BD Store
Ga direct naar BDSTORE.COM
BD StoreAchter de Houttuinen 34Middelburg, 4331 NJ Nederland
Tel: 0118-625600
Mail: Geef ook een GoogleREVIEW
over BD store
Werkschoenenland
Je ontvangt deze mail omdat je aangemeld bentvoor de nieuwsbrief van bd store
Wil je uitschrijven? Klik hier
✉️ Never Miss The Latest Emails From BD Store

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From BD Store