Tot 25% korting op B Corp merken 🎉🌎 het is B Corp maand!

25% korting op alles van Beauty Kitchen

Big Green Smile DE

Sent on 14 March 2024 04:01 PM

Text Summary Of This Email

25% korting op alles van Beauty Kitchen
Bekijk in browser
BigGreenSmile
Attitude refills
Aanbiedingen van B Corp merken
Het is B Corp maand en we zijn trots dat we ons sinds vorig jaar ook een B Corporation mogen noemen. Dat zijn bedrijven die zich inzetten voor een positieve impact op samenleving en milieu. Wist je dat we ook verschillende merken verkopen dieB Corp gecertificeerd zijn?
ONTDEK NU
B Corp aanbiedingen
Het is B Corp maand en we zijn trots dat we ons sinds vorig jaar ook een B Corporation mogen noemen. Dat zijn bedrijven die zich inzetten voor een positieve impact op samenleving en milieu. Wist je dat we ook verschillende merken verkopen die B Corp gecertificeerd zijn?
Wat zijnB Corporations?
Gecertificeerde B Corporationsbenutten het bedrijfsleven als een kracht voor het goede door strenge normen voor sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordingsplicht na te leven. Ze streven naar een evenwicht tussen winst en maatschappelijk doel, en dragen zo bij aan een inclusievere en duurzamere economie.
Onze B Corp merken
Weleda logo
Weleda staat al meer dan 100 jaar voor pure natuur. Met 100% natuurlijke ingredinten bieden ze een assortiment aan duurzame verzorgingsproducten, varirend van gezichts- en babyverzorging tot douchegel en tandpasta.
25% KORTING
op alles van Weleda
KOPEN
Seepje logo
Seepje gebruikt schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht uit het Himalayagebied, die bij contact met water een natuurlijke zeep afgeven, volledig plantaardig en zonder chemicalin. In Nepal dragen ze bij aanbetere werkomstandigheden en natuurbehoud.
15% KORTING
op Seepje wasmiddel voordeelverpakking
Faith in Nature logo
Faith in Nature verenigt eeuwenoude plantenkennis met moderne productietechnieken in Groot-Manchester. Hun natuurlijke producten zijn ethisch verantwoord, milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen, met Vegan Society-certificering.
op Faith in Nature haarverzorging
Beauty Kitchen logo
Beauty Kitchen produceerthuidverzorging, haarverzorging en lichaamsverzorging. De belofte? Ten eerste, werken ze echt! Ten tweede, bieden ze geweldige resultaten met alleen natuurlijke ingredinten. En ten derde, zijn ze duurzaam, van binnen en buiten.
op alles vanBeauty Kitchen
Naf logo
Naf biedt natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's, kinderen en volwassenen, met zachte, plantaardige ingredinten en zonder harde chemicalin. Bovendien zijn de producten van Naf volledig vegan en niet op dieren getest.
Naf Logo
20% KORTING
op Naf voor de droge huid
Bio-D logo
De natuurlijke schoonmaakproducten van Bio-d zijn vegan, vrij van nare chemicalin en dierproeven. Geproduceerd in het VK met minimale milieubelasting, wordt de verpakking gemaakt van 100% post-consumer plastic, dat anders afval zou zijn.
Hurraw
op Bio-D schoonmaak
UpCircle logo
UpCircle benut natuurlijke ingredinten voor een gezonde en stralende huid, zoals gebruikte koffiedik en chai thee kruiden. Ze geven deze overgebleven ingredinten een nieuw leven als schoonheidsproducten, waardoor ze niet op de vuilnisbelt belanden.
10% KORTING
op alles van UpCircle
Refill fles
Meer lezen:Wat is B Corp?
Wereldwijd zijn ruim 6000 duurzame bedrijven B Corp gecertificeerd. Maar wat is dat dan enwat betekent het voor jou als klant? Lees ons blog om meer te weten te komen over de wereld van BCorp!
Lees hetblog
No quibble guarantee
Geen nasties,geen gedoe garantie
Free delivery
Gratis bezorging bij bestellingenvanaf 50
Carbon neutral
100%CO2 neutralelevering
Rated excellent
'Uitstekend' gescoord door+ 3200 klanten
Verzorging
Schoonmaak
Aanbiedingen
Sales
De natuurlijke keuze voor duurzaam shoppen
Volgons
Big Green Smile Europe, Delften 23 (hal 66), 2390 Malle, Belgi.
Kvk NL: 0848.403.174 - BTW Belgi BE0848.403.174
Algemene voorwaarden
Uitschrijven | Bekijk in browser
✉️ Never Miss The Latest Emails From Big Green Smile DE

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊