Denne måneds bestsellers ✨🤍

Se jeres udvalgte favoritter her

E.K. ORBIT

Sent on 07 April 2024 04:45 AM

Text Summary Of This Email

Se jeres udvalgte favoritter her
Hvis du ikke kan se dette billede klik her
pske
BESTSELLERS
Baroque Freshwater Pearl Halskde
Vores fine hndlavede Summer Freshwater Pearl halskde er lavet af en guldbelagt 925 sterling slv kde med naturlige ferskvandsperler. Halskden er lavet p den fineste asymetriske mde der bryder med klassiske perlehalskder og skaber et unikt feminint look.
699.00kr
Se mere her
Candy armbnd
Dette unikke smykke er en hyldest til solskin, strandliv og den sde fornemmelse af sommeren. Med en harmonisk kombination af skinnende ferskvandsperler og forfriskende slik-lignende perler vil dette armbnd fuldende dit sommerlook.
199.00kr
399.00kr
Chunky Freshwater Halskde
Vores Chunky Freshwater halskde er lavet med store nje udvalgte naturlige ferskvandsperler. Halskden skaber et unikt look og blikfang med sine store naturlige og organiske ferskvandsperler.
1,299.00kr
Drop necklace
Halskdens drbeform er enkel, men alligevel ijnefaldende, og er ikke for tung eller for stor til at bre. Halskdens udtryk er centreret omkring drben, som fr opmrksomhed takket vre den tynde kde, og skaber en illusion af, at drben svver p halsen.
549.00kr
Freshwater Pearl Armbnd
Vores fine ferskvandsperlearmbnd er lavet af 24K forgyldte perler og forgyldt sterlingslvls. De sm farverige Zirkonia glasperler er perfekt kombineret med den store og de to sm nje udvalgte naturlige ferskvandsperler.
449.00kr
Freshwater Pearl Halskde
Vores fine hndlavede Freshwater Pearl halskde er lavet af en guldbelagt 925 sterling slv kde med sm naturlige ferskvandsperler. Halskden er lavet p den fineste asymetriske mde der bryder med klassiske perlehalskder og skaber et unikt feminint look. Halskden passer perfekt i kombination med vores Pearl & Diamond halskde.
799.00kr
Organic Freshwater Pearl Halskde
Vores hndlavede organiske ferskvandsperlekde er lavet med naturlige ferskvandsperler i organiske former. Perlekden skaber et unikt look og blikfang med sit elegante udtryk.
Pearl & Diamond reringe
Vores Pearl & Diamond reringe har er en smuk kombination af elegance og tidls sknhed. reringene er lavet med en udvalgt naturlig ferskvandsperle af hj kvalitet. For at tilfje ekstra blikfang er hver perle ledsaget af en smukt skinnende zirkoniasten. Zirkonia er kendt for sin fantastiske klarhed og skaber en perfekt elegant kombination med den elegante ferskvandsperle.
Thin Snake halskde
Halskden prsenterer sig i et tidlst "snake" mnster ogs kendt som slideben. Kden er lavet i et tyndt design for at skabe et tidslst feminint look, som fremhver halskdens elegance p smukkeste vis.
499.00kr
E.K. ORBIT
Mail:
Hjemmeside:
facebook
pinterest
instagram
tiktok
Denne e-mail er sendt til , fordi du har abonneret eller handlet via vores hjemmeside.
Afmeld | Rediger prferencer
✉️ Never Miss The Latest Emails From E.K. ORBIT

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊