Få tilbage på lager! 🤍✨

F tilbage p lager!

E.K. ORBIT

Sent on 20 June 2024 04:13 AM

Text Summary Of This Email

F tilbage p lager!
Hvis du ikke kan se dette billede klik her
NYHED!
Kun 1 tilbage p lager!
100% silke
Reservr dit trklde her
ekorbit
Oplev den ultimative luksus og elegance med vores eksklusive 100% silketrklder. Vores strlende trklder i gyldne nuancer bringer varme og liv til ethvert outfit, inspireret af solopgangens gyldne skr.
Trkldet mler 70x70 cm, hvilket gr det utroligt alsidigt og giver dig mange muligheder for at style det p forskellige mder.
Se dem her
Dette stilfulde sort-hvide trklde med striber udstrler klassisk elegance og raffinement, perfekt til enhver sofistikeret garderobe.
Pearl & Diamond reringe
Vores Pearl & Diamond reringe har er en smuk kombination af elegance og tidls sknhed. reringene er lavet med en udvalgt naturlig ferskvandsperle af hj kvalitet. For at tilfje ekstra blikfang er hver perle ledsaget af en smukt skinnende zirkoniasten.
799.00kr
Kb her
Pearl & Diamond Halskde
E.K. Orbit's hndlavede Pearl & Diamond halskde er lavet af en guldbelagt sterlingslv kde. Vedhnget bestr af en nje udvalgt organisk ferskvandsperle og en smuk zirkonia sten der giver halskde et klassisk og elegant look.
749.00kr
Organic Freshwater Pearl Halskde
E.K. Orbit's hndlavede organiske ferskvandsperlekde er lavet med naturlige ferskvandsperler i organiske former. Perlekden skaber et unikt look og blikfang med sit elegante udtryk.
Orbit ring
E.K. Orbits smukke Orbit ring er som navnet antyder vores populre signaturring. Ringen snor sig elegant om fingeren med sin organiske form.
499.00kr
Freshwater Pearl Halskde
E.K. Orbit's fine hndlavede Freshwater Pearl halskde er lavet af en guldbelagt 925 sterling slv kde med sm naturlige ferskvandsperler. Halskden er lavet p den fineste asymetriske mde der bryder med klassiske perlehalskder og skaber et unikt feminint look. Halskden passer perfekt i kombination med vores Pearl & Diamond halskde.
Drop reringe
E.K. Orbit's Drop reringe er et st smukke reringe, der vil fortrylle enhver med deres enkle og elegante design. reringene er skabt i et tidslst og elegant design for at sikre, at de passer perfekt til enhver lejlighed. Vores Drop reringe har en unik organisk drbeform, der skiller sig ud og reflektere lyset p den smukkeste mde.
449.00kr
E.K. ORBIT
Mail:
Hjemmeside:
facebook
pinterest
instagram
tiktok
Denne e-mail er sendt til , fordi du har abonneret eller handlet via vores hjemmeside.
Afmeld | Rediger prferencer
✉️ Never Miss The Latest Emails From E.K. ORBIT

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊