Bezoek deze zomer mooie tuinen met 25% korting!

Speciaal voor jou als lezer

Gardeners'' World Magazine

Sent on 22 June 2024 05:28 AM

Text Summary Of This Email

Speciaal voor jou als lezer
Niet leesbaar? Bekijk online
Afbeelding
Bezoek deze zomer mooie tuinen met 25% korting!
In het mei magazine van Gardeners World zat een exclusieve Gardeners' World Tuinen-pas waarmee je tot eind juli vier tuinen kunt bezoeken met een aantrekkelijke korting! Met deze pas betaal je slechts de helft voor je tweede kaartje.De periode om de tuinen met korting te bezoeken is vanaf mei tot en met juli.
Hoe maak je gebruik van deze lezerspas?
Vul je naam in op de uitneembare pas die je in deze uitgave aantreft.
Reserveer je kaarten via de website van de deelnemende tuin via speciale paginas die je hier onder bij de tuinen kan vinden.
Wanneer je de tuin bezoekt laat je vervolgens de bijgeleverde pas, identiteitsbewijs en je aangekochte ticket zien.
Bloemenpark Appeltern
Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In de kleurrijke wereld vind je meer dan honderd modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Er zijn romantische tuinen, natuurlijke of juist moderne. De tuinen in steeds weer nieuwe sferen zijn een bron van informatie en inspiratie op het gebied van tuinen en (duurzaam) tuinieren.
Koop je tickets met korting >
Kasteeltuinen Arcen
Bij Kasteeltuinen Arcen in Limburg ontdek je tientallen thematuinen, aangelegd rondom de historische buitenplaats van het 17e-eeuws kasteel. Combineer een bezoek aan tuinen zoals het Rosarium en de Oosterse Watertuin met Limburgse lekkernijen, een gratis rondleiding, minigolf of een speurtocht!
Paleis het Loo
Paleis Het Loo is een historisch paleis en hedendaags museum, gelegen aan de rand van Apeldoorn. Ervaar de rust en ruimte op deze belangrijke plek voor het Nederland zoals wij het nu kennen een plek die je gezien moet hebben.
Koop je tickets met korting >
Vijvertuinen van Ada Hofman
In Loozen (Overijssel) liggen rondom drie grote natuurvijvers ruim dertig kleine tuinen met daarin zon vijftig grote en kleine vijvers. Laat de drukte van het dagelijks leven even achter je op je tocht langs geheime hoekjes, weelderige waterlelies en kikkerkoren in de rust en sereniteit van deze bijzondere omgeving.
Bij Vijvertuinen van Ada Hofman hoef je niet vooraf online tickets te kopen. Bij dit bezoek vul je je naam in op de uitneembare pas die je in het mei magazine aangetroffen hebt. Wanneer je de tuin bezoekt laat je vervolgens de bijgeleverde pas en identiteitsbewijs zien. Je ontvangt dan direct kassakorting.
Lezerspas kwijt?
Ben je je lezerspas kwijt geraakt? Dat kan natuurlijk gebeuren. In deze mail staat bovenaan je abonneenummer. Toon deze mail bij de entree en je kan ook zonder de lezerspas gebruik maken van de korting.
Volg Gardeners' World ook op
Facebook
Instagram
Pinterest
Copyright 2024
F&L Media
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent (geweest) op een van onze tijdschriften of omdat je hebt aangegeven aanbiedingen van ons te willen ontvangen.
Contact
| Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Gardeners'' World Magazine

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊