Zo verban je kleine zwarte vliegjes snel uit je huis

Zaai deze bloemen nu buiten | Zo snoei je druiven | D tuinklussen voor dit weekend

Gardeners'' World Magazine

Sent on 03 May 2024 06:35 AM

Text Summary Of This Email

Zaai deze bloemen nu buiten | Zo snoei je druiven | D tuinklussen voor dit weekend
Niet leesbaar? Bekijk online
Afbeelding
Deze bloemen kun je vanaf nu rechtstreeks zaaien
De echte kou is uit de weerkaarten verdwenen, dus je kunt vanaf nu ruimte besparen op de vensterbank en diverse zomerbloemen meteen zaaien in de vollegrond.
Heb jij deze al gezaaid? >
Zo snoei je druiven voor de lekkerste vruchten
Als je een druif niet goed snoeit, krijg je veel vruchten, maar weinig smaak. Wil je straks grote, sappige druiven snoepen, dan moet je dus goed knippen.
Dit is de beste manier >
Dit kun je dit weekend allemaal doen in je tuin
Groeien sommige vaste planten niet meer zo mooi, haal ze dan nu uit de grond en deel ze! Ontdek wat je nog meer nu kunt doen (en moet laten).
Check de checklist >
Okatsune snoeischaar t.w.v. 55,- cadeau bij een jaarabonnement!
Tijd voor een nieuwe snoeischaar? De Okatsune 103 is een Japanse snoeischaar die gesmeden is uit het allerbeste staal. Deze snoeischaar voldoet aan al je eisen:
Vlijmscherp met altijd een zuivere snede, zodat jouw plant niet beschadigt Eenvoudig ontwerp voor optimaal gebruiksgemak Robuust en toch licht van gewicht
T/m 20 mei krijg je deze snoeischaar (t.w.v. 55,-) cadeau bij je jaarabonnement! Dat zijn 12 nummers Gardeners' World + Okatsune snoeischaar voor maar 70,-.
Profiteer nu >
Vanaf 6 mei worden de eerste snoeischaren verzonden.
Advertentie
Hendrik Groen aan het tuinieren geslagen
Hendrik Groen verruilt het verzorgingstehuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van Emma. Ze besluit een huisje te betrekken bij volkstuinvereniging Rust en Vreugd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een groep medebewoners schiet haar te hulp. Niet iedereen geeft haar een warm welkom en daarom besluit ze samen met haar vrienden in actie komen. Met o.a. Doris Baaten en Linda Wagenmakers.
T/m juni te zien. Boek op rust-vreugd.nl >
Kleine zwarte vliegjes in huis? Zo kom je ervanaf
Iedereen kent ze wel, de kleine zwarte vliegjes in huis die onophoudelijk rond je plant en potgrond zweven (en om je hoofd). Zo pak je dit probleem aan en voorkom je het.
Weg met die vliegjes! >
Gardeners' World op tv
Terwijl Monty zaailingen verzamelt uit de tuin om ze elders uit te planten, bezoekt Arit Anderson een van onze favoriete kwekers, Sarah Raven, om haar nieuwste dahlia's te ontdekken die bovendien perfect zijn voor bestuivers.
Zo laat begint het >
Volg Gardeners' World ook op
Facebook
Instagram
Pinterest
Copyright 2024
F&L Media
Contact
| Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Gardeners'' World Magazine

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊