Přestaňme s dietami. Čtyři praktické zásady nejen pro ženy.

Gynella.com

Sent on 03 July 2024 02:32 AM

Text Summary Of This Email

Mil dmy,
ne zaklapnete sv peliv sbalen kufry na letn dovolen, pipomnm jednu vc. Nezapomete na sluchtka! Mme pro vs toti dal dly naeho podcastu!
Jeden z ervnovch dl byl s PharmDr. Margit Slimkovou. Tento dl osobn povauji za velk prozen smrem ke svmu tlu. Dvat mu tu nejlep pi toti pekvapiv nen takov vda, jako se mon na prvn pohled me zdt. Nkdy jen sta naslouchat svm vnitnm potebm a podit dtem psa. Coe? Ne, nedlme si srandu, opravdu si to poslechnte!
Dle jsem si povdala s porodn asistentkou Hanou Anekou Havlkovou. Probraly jsme zkladn vci jako rozdl mezi porodn asistentkou a dulou, na co se pipravit, co si vzt do porodnice a dal velmi pnosn informace. Vte, e ppadn dal dti nebudete chtt rodit bez Hany Aneky Havlkov!
Jet ne vyrazte na ervencov prodlouen vkend, ek na vs jet jeden dl s porodn asistentkou, tentokrt Luci Ottovou. Mluvit budeme o thotenstv, porodu, ale zamme se hlavn na samotnou maminku. Co potebuje, co ct, jak o sebe peovat a podobn.
Na zvr mme jednu takovou nepjemnou zprvu. Po tomto dle bude nsledovat dvoumsn pauza a vidme (a slyme!) se zase v z.
A vte, e se mte na co tit!
Te u ale uvejte przdniny a nejnovj epizody naeho podcasu!
Vae GYNELLA
A bute #dolebezstarosti
PS: Pokud vs cokoliv trp nebo potebujete s mkoliv poradit, napite nm na
Gynella | | +420 242 428 690
Tento email byl posln na zklad registrace nebo pihlen k odbru novinek na www.gynella.cz Pokud nechcete dostvat dal e-maily, snadno mete jejich zasln pln zruit. Odhlate se.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Gynella.com

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊