Bekijk de leukste en stoerste kinderfietsen van dit moment 🚲

Tot wel 25 korting op kinderfietsen

Halfords.nl

Sent on 05 April 2024 10:00 AM

Text Summary Of This Email

Tot wel 25 korting op kinderfietsen
Kinderfiets op maat voor ieder kind
Wist je dat wij bij Halfords bijna 400 kinderfietsen op voorraad hebben? Zo biedt Halfords voor elk kind een keuze die totaal past bij zijn of haar wens. Van driewielers tot loopfietsen, van stoere jongensfietsen tot prachtige prinsessenfietsen. We bieden kinderfietsen aan geschikt voor alle leeftijden, zelfs voor kinderen die op de middelbare school zitten!Vind je het moeilijk om de juiste maat kinderfiets te vinden voor je kind?Met onze handige framemaat helper vind je snel en gemakkelijk de juiste maat!
Volare Thombikes: Nu tot wel 25 korting
Profiteer nu van deze super scherpe aanbieding! Volare Thombikes tot wel 25 korting. Deze zijn er in verschillende maten en kleuren. Namelijk van 20 tot 26 inch en in de kleuren geel en oranje. Daarnaast is er ook nog keus in versnellingen. De Thombikes zijn zowel beschikbaar met versnellingen (namelijk 3) als zonder versnellingen. Waar wacht je nog op? Zet je zoon op deze stoere jongensfiets.
Verstelbaar stuur
Met ringslot
Handrem
Reflectoren in wielen
Verstelbare zadelpen
Stalen frame
Shop de actie modellen
Kinderfietsen voor (bijna) tieners
Naast deze aanbieding biedt Halfords voor ieder kind een leuke fiets. Dit varieert van leuke disney fietsjes voor kleuters, tot modieuze fietsen voor (bijna) tieners. Halfords biedt fietsen in de volgende maten: 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 24 inch en 26 inch. Dus koop hier kinderfietsen in verschillende kleuren en van veel verschillende topmerken als Volare, Supersuper en Popal.
Disney kinderfietsen
Vanaf 109
Supersuper kinderfietsen
Vanaf 159
Popal kinderfietsen
Vanaf 149
Maak je fiets compleet met de 100% rijklaar afmontage
Kinderfietsen worden standaard voor 85% afgemonteerd in doos geleverd. Dit betekend dat je zelf het stuur recht moet zetten en de trappers erop moet schroeven. Mocht je nou geen zin of tijd hebben om de fiets zelf voor het laatste deel af te monteren, doet Halfords dit graag voor je. Kies de optie op de website of geef het aan in een van de filialen.
Koop hier al je kinderfietsen
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden
Gegevens wijzigen | Aanmelden | Afmelden
Halfords B.V. 2024|Anthonetta Kuijlstraat111|3066 GS Rotterdam
✉️ Never Miss The Latest Emails From Halfords.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊