Halal supplementen nodig voor een gezonde leefstijl? 🙌💪

Heb jij al kennis gemaakt met onze halal producten? Top kwaliteit, heerlijke smaken en beste prijs! Ontdek het bij House of Nutrition!

HouseofNutrition.nl

Sent on 11 April 2024 05:02 AM

Text Summary Of This Email

Heb jij al kennis gemaakt met onze halal producten? Top kwaliteit, heerlijke smaken en beste prijs! Ontdek het bij House of Nutrition!
In browser openen
House of Nutrition
spieropbouwafvalleneiwittendeals
Halal producten
Bereik je fitnessdoelen met halal producten
Het is voor iedereen belangrijk om gezond en fit te blijven, maar voor mensen die zich houden aan halal eetvoorschriften kan het vinden van geschikte fitness producten een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er steeds meer merken die zich richten op het produceren van halal fitness producten. Deze producten vind je bij House of Nutrition! In deze mail willen we je graag kennis laten maken met onze halal producten. Daarnaast hebben we ook een exclusief interview met vechtsporter Ilyasse, die al geruime tijd onze producten gebruikt en zijn ervaringen graag met je deelt. Lees gauw verder of bekijk het hele halal assortiment in de shop.
alle halal producten
Eten & trainen als Ilyasse koujjit
Ben jij benieuwd naar hoe je moet eten en trainen als een vechtsporter? Ilyasse Koujjit is een rijzende ster in de kicksbokswereld. De Spaans-Marrokkaanse kickbokser heeft inmiddels 37 wedstrijden gevochten, waarbij hij maar liefst 36 keer als winnaar de ring uitstapte.
naar interview
ontdek onze halal fitness producten:
100% Whey Protein
29,90
Bestel
Get Pumped 3.0 Pre Workout
19,90
Turbo Mass Weight Gainer
20,90
voedingssupplementen
Als aanvulling op zijn voeding gebruikt Ilyasse ook supplementen. "De supplementen helpen mij om mijn lichaam te laten herstellen". Zijn manager Kevin: "Toen Ilyasse begon met trainen, gebruikte hij geen supplementen. Sindsdien, is hij echt een monster geworden. Zoveel gespierder en fitter!"
Oostergracht 9 3763 LX Soest
Voorkeuren aanpassen Mijn account Afmelden
Facebook
Instagram
Linkedin
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
✉️ Never Miss The Latest Emails From HouseofNutrition.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊