New Choice kontorreoler og skabe ➤ til ekstra gode priser... Klar til opstart når ferien er slut ➤ Spar op til 37%

Mbler til kontor og inventar Levering fra dag til dag FRI fragt over 999,-

Inventarland (DK)

Sent on 24 June 2024 01:44 AM

Text Summary Of This Email

Mbler til kontor og inventar Levering fra dag til dag FRI fragt over 999,-
Ls vores bedmmelser p Trustpilot
4.8
/ 5
3121 reviews
Powered by
Besg os p Facebook
Besg os p LinkedIn
*Fragt - Nethandel
Fri fragt over kr. 999,- ekskl. moms i Jylland, Fyn, Sjlland samt brofaste er. Der plgges ekstra fragtudgift til ikke brofaste er.
Grnland, Frerne og Island sendes bestillingen fragtfrit til en dansk havn med forbindelse til landet. Herefter phviler de flgende fragtafgifter kunden.
Selve leveringen
Leveringen sker normalt med egne biler og chauffrer, og leveres hvis muligt, til hoveddr p gadeplan. Ellers til fortovskant. Kontorstole og mindre affekter leveres med PostNord med mindre andet er aftalt. Leveringstiden er 1-5 hverdage (standard lagervarer). Dagen er afhngig af geografi; leveringsdato fremgr i ordrebekrftelse, som vi afsender efter modtagelse af bestilling. Vi leverer til hele Danmark. Vi hjlper gerne med indbring eller opbring for et mindre belb. Det skal dog aftales nrmere ved ordreafgivelsen. Der er n mand med bilen.
Montering
Vi monterer rigtig gerne mbelst, kontorstole, borde, reoler, skrmvgge og skranker m.m. Vi har enhedspriser for montagen. F eks. koster en kontorstol kr. 299,- og et skrivebord kr. 449,- Et helt mbelst monteres for kr. 899,- Det indebrer en samlet levering med en montr, der brer ind, pakker ud, samler, afprver og rydder op efter sig. Enhedspriserne glder i Jylland, Fyn, Sjlland samt p brofaste er. Der er en mand med, og kunden skal hjlpe med evt. strre, uhandy, ting. Montageprisen er beregnet p, at rummet er frit og klar til montage. Ventetid, og forgves krsel faktureres normalt p timebasis.
Alle oplyste priser er ekskl. moms!
Er du i tvivl om noget, eller nsker du mere rdgivning er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice p telefonen, mail eller bestille en konsulent, der altid str klar til at hjlpe dig!
nsker du ikke lngere at modtage vores nyhedsmail, s afmeld dig her
βœ‰οΈ Never Miss The Latest Emails From Inventarland (DK)

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Inventarland (DK)