Voeg DIT toe aan smoothies voor betere immuniteit 💪

Profiteer vandaag aan 1+1 GRATIS. OP=OP

Joyofmatcha.com

Sent on 20 May 2023 01:01 AM

Text Summary Of This Email

Profiteer vandaag aan 1+1 GRATIS. OP=OP
Joy of Matcha logo
MATCHA
BLENDS
ACCESSOIRES
Goedemorgen ,
Ligt het aan mij of zijn de weersvoorspellingen de laatste tijd zo fout?
Als ik in de weerapp kijk, zie ik meestal alleen maar grijze wolken. Maar als ik opsta, piept het heerlijke zonnetje al door de gordijnen.
Heerlijk gewoon.
Niets beter dan wat vitamine D opdoen in de buitenlucht.
Ik hoor ook vaak dat mensen een hoop vitaminesupplementen slikken. Op zich niets mis mee, maar je kan op zoveel meer manieren je immuniteit versterken.
Er zijn genoeg poeders op de markt die je in je smoothie, yoghurt of ontbijtbowl kan mengen.
Alleen zijn de meesten vaak niet zo lekker of zitten ze vol verborgen suikers waardoor je nog geen stap verder komt in een gezonde levensstijl.
Daarom heb ik een paar jaar geleden een lekkere immuniteitsbooster gelanceerd die je zowel puur kan drinken of mengen in je favoriete bowl of smoothie.
Onze Super Green bevat 7 krachtige Superfoods:
MORINGABevat alle essentile aminozuren die ons lichaam nodig heeft. Aminozuren zijn bouwstenen die we gebruiken om nieuwe cellen te groeien, repareren en onderhouden.
YERBA MATEDeze Argentijnse energie thee is populair bij topsporters. Naast de energieboost en betere focus, versterkt deze thee je immuunsysteem.
SPIRULINASpirulina is een microalg ontdekt door de Azteken in de 16e eeuw en is een uitstekende natuurlijke bron van plantaardige eiwitten. Ook bevat het 26x meer calcium dan melk.
BRANDNETELDeze super-ontgifter verwijdert snel schadelijke stoffen uit je lichaam. Het werkt als een diureticum waardoor je urineproductie wordt verhoogd en giftige stoffen sneller uit je lichaam verwijderd worden.
BAOBAB VRUCHTENPULPBaobab is afkomstig van de Afrikaanse Tree of Life en is rijk aan antioxidanten en vitaminen. Zo bevat het 6 keer meer vitamine C dan sinaasappels.
MUNTGeeft je natuurlijk een frisse smaak in de mond en is in deze greens een smaakmaker. Daarnaast bevordert het de spijsvertering.
MATCHAPopulair in de Japanse theeceremonie. Matcha bevat super veel antioxidanten genaamd EGCG, welke je immuunsysteem een boost geven.
Wacht niet langer als je onze Super Green wilt proberen.
Vandaag profiteer jij van 1+1 GRATIS aanbieding tijdens onze magazijnverkoop.
Dit is wat Karolien van onze Super Green vindt:
"Lekkere smaak en gezonde ingredinten. Ik heb de Super Green gekocht vanwege de gezonde ingredinten. De smaak is top, zowel warm als koud, met water of met plantaardige melk."
Deze actie loopt nog maar tot zondag. OP=OP.
Hoe werkt het?
STAP #1: Voeg minimaal 2 stuks van de capsules toe aan je winkelmandjeSTAP #2: De korting wordt automatisch verrekend
Versterk nu je immuunsysteem en profiteer van ongeziene kortingen.
For a better you
Ronny
P.S. De actie loopt tot 21/5/2023, zolang de voorraad strekt. Niet combineerbaar met andere kortingen. Enkel voor eenmalige aankopen en niet geldig op abonnementen.
CONTACT
Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Deze e-mail werd met verstuurd door Joy of Matcha
Weg naar Zwartberg 174, 3660 Oudsbergen
Bedankt voor het steunen van Joy of Matcha!
We streven ernaar een community op te bouwen met mensen zoals jij die gezond en vol energie door het leven willen gaan.
We zijn een klein familie bedrijf en emails zijn een belangrijk middel om in contact te blijven met onze vrienden en fans. Op regelmatige basis sturen we kortingscodes, gratis recepten en updates over Joy of Matcha.
beheer je voorkeuren | uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Joyofmatcha.com

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊