Er komen weer workshops aan...

KLEILOKAAL

Sent on 09 January 2024 02:01 PM

Text Summary Of This Email

KLEILOKAAL
Deze vraag rolt elke week wel een paar keer in mijn mailbox en afgelopen week ontstond er een nieuw record: 'Komen er ook weer workshops aan?'
Ik mail je om alvast te verklappen: JA!
Ok, misschien dat het officieel niet meer mag, maar ik wil je heel graag nog het allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar.
Ik wens je gezondheid, plezier en liefde (in welke vorm dan ook). Ik wens je tijd om te spelen
Het zou mij niet verbazen als veel van jullie 'meer creativiteit' ergens op een lijst met goede voornemens hebben geslingerd, want ik heb in de afgelopen week bovengemiddeld veel berichtjes gekregen met vragen naar een cursus, een workshop, een privles of met dat-het-eigenlijk-misschien-niet-uitmaakt-in-welke-vorm: als er maar gespeeld mag worden met klei.
En dat mag! Voor spelen met klei ben je bij KLEILOKAAL aan het juiste adres.
Ik heb een boel toffe plannen voor 2024 en met n daarvan ben ik achter de schermen al druk bezig. Of eigenlijk al met wel meer daarvan, maar over ntje ga ik het nu specifiek hebben.
Er komen meer 'klei-juffen' bij. Wat een FEEST!
Want waar mijn agenda regelmatig te vol loopt, kan ik zo namens KLEILOKAAL toch lekker veel aanbod voor jullie klaarzetten. Ik heb ze met zorg geselecteerd dus kan niet wachten om jullie die toffe workshops bij KLEILOKAAL aan te kunnen bieden.
De planning is nog niet helemaal rond. Zodra dat zo is vind je 'm natuurlijk hier in je mailbox.
Welkom!
Dat was 'm weer voor nu.
Heb je een vraag of wil je iets kwijt?Neem contact op via e-mail, dat kan gewoon door te reageren op deze nieuwsbrief. Ik zie je berichtje tegemoet.
Liefs, Ellen
IJsselmeerlaan 41382 JT WeespNederland
Afmelden
2023 KLEILOKAAL
✉️ Never Miss The Latest Emails From KLEILOKAAL

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊