Ik wens je een héle fijne zomer - ik ga met verlof!

KLEILOKAAL

Sent on 10 June 2023 08:01 AM

Text Summary Of This Email

KLEILOKAAL
Dag lieve jij,
Ik had beloofd nog met een uitzwaai-mail te komen vlak voor ik met verlof zou gaan, dus hier is 'ie. Afgelopen week heb ik alle laatste klusjes van mijn to-do-list afgevinkt en hoewel ik ergens het gevoel ben iets te zijn vergeten (hoort dit erbij?), ga ik toch lekker genieten van de baby-bubbel die eraan komt.
Bij KLEILOKAAL lopen achter de schermen nog wat dingetjes door, maar er staat ook een boel op pauze. Zo komen er voorlopig geen nieuwe cursussen of workshops online (er is ook geen plek voor een workshop met een eigen groep) en kunnen stoken of instromen bij Vrij Atelier weer na mijn verlof.
Maar zodra ik weer toe ben aan het opstarten van nieuwe cursussen, dan ben jij natuurlijk de eerste die het hoort, want je leest deze nieuwsbrief al :)
Ik wil je bedanken voor al je support, lieve berichtjes en enthousiasme en wie weet zien we elkaar later bij KLEILOKAAL.
Ik wens je een hle fijne zomer.Veel liefs, Ellen
PS. Lijk het je leuk om t.z.t. het babynieuws te zien? Volg KLEILOKAAL dan op Instagram, want daar zal ik zeker iets delen.
Mijn mailbox wordt niet gelezen tijdens mijn verlof.Heb je toch een prangende vraag?Mail dan naar , daar helpen de studio-assistenten (Karin en Eliane) je graag.
IJsselmeerlaan 41382 JT WeespNederland
Afmelden
2023 KLEILOKAAL
✉️ Never Miss The Latest Emails From KLEILOKAAL

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊