Velkommen 1.søndag i advent!

Her kommer de frste gtene! Flere premier

Krystallportalen

Sent on 03 December 2023 12:01 AM

Text Summary Of This Email

Her kommer de frste gtene! Flere premier
Krystallportalen
1. sndag i advent!
Det er tid for de frste adventsgtene! Det fles som om ret har gtt veldig fort. Men det har likevel gtt lang nok tid til at advent er velkommen, synes jeg. Er du ikke enig? Jeg vet mange gruer seg ogs, og det kan vre mange grunner til det. Men uansett s lyser advent opp mrketiden med tente trr i gatene og opplyste vindu med lysende stjerner. Kanskje kan det flge litt glede med noen adventsgter med gavedryss ogs? De frste gtene kommer her, og de blir ogs presentert i direktesending p fb kl 17. i dag og flere kommer de to neste sndagene. Her er linken til fb: Gerd - Molde CoachingsenterSiste sndag i advent kommer p selveste julaften, s gtene kommer kun til deg som er p epostlisten, og da med de beste premiene!Her er reglene: Det er trekning med premie neste sndag. Det legges et lodd til trekningen for hvert svar du sender inn. Alts svar p alle sprsml utgjr tre lodd. Blir du trukket ut s vinner du uansett om svaret er rett eller ikke. Her belnnes initiativet!
Nytt smykke til jul?
Bergkrystall engel anheng
Her kommer adventsgtene:
1.Vi bruker tradisjonelt si et adventsvers nr vi tenner det frste adventslyset, og ofte starter verset slik: S tenner vi et lys i kveld.. Hva tenner vi det 1. lyset for? Er det for LENGSEL, GLEDE, HP eller FRED? 2.Juleevangeliet er sentralt i julen. Hvem ga budskapet om Jesu fdsel til gjeterne p marken? 3.Det er skildret flere KRYSTALLER i bibelen, blant annet den som jeg lurer p om du vet navnet p. Den har en nydelig LILLAFARGE, og historisk har denne krystallen vrt hgt ansett blant konger og geistelige. Fargen er symbol for altervin, og den forekommer i bisperinger. Den er mye brukt som lykkestein, og er det bnd i den s kan den brukes til finne din sjelevenn. Hvilken krystall er det?
Send svarene p epost helst med et samme, men innen onsdag s blir du med i trekningen av premier neste sndag!
TENN LYS !
Til slutt 1. vers av dette nydelige adventsverset: TENN LYS ! Et lys skal brenne for denne lille jord.Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.M vi alle dele hp s gode ting kan skje.M jord og himmel mtes. Et lys er tent for det.Ser fram til hre fra deg og lykke til! Adventshilsen fra Gerd
Skakketeigen 46421 MoldeNorge
instagram
facebook
Stopp abonnementet
2023 Krystallportalen
✉️ Never Miss The Latest Emails From Krystallportalen

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Krystallportalen